De Crazy Accordeons

De Crazy Accordeons boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Crazy Accordeons.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Crazy Accordeons is een accordeon duo voor feesten, partijen en evenementen. Ze spelen allerlei soorten muziek en alles is bespreekbaar! De accordeons zijn draadloos aangesloten waardoor de artiesten dus al spelend door de gehele zaal kunnen lopen. Ze werken met de nieuwste apparatuur, zodat ze altijd goed geluid bij zich hebben. Interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons op.

Boek De Crazy Accordeons voor jouw evenement

De debuutsingle ‘Happy’ van de Crazy Accordeons die in juni 2019 het levenslicht zag, werd prima ontvangen bij het publiek. Dat was een hele eer voor Marco & Monique. Eind 2019 verscheen de opvolger ‘Viva Bavaria’. Beide nummers werden opgenomen in de Goldstar studio van Emile Hartkamp en Norus Padidar. In de wandelgangen worden ze ondertussen al bestempeld als de nieuwe Kermisklanten!

Waar ze optreden gaat het dak eraf en zijn de reacties lovend!

Ook de broodnodige Radiostations steunen de Crazy Accordeons door het geven van airplay en aandacht. Hieruit blijkt dat deze muziek erg gewaardeerd wordt en gedragen door een breed publiek.

 

Boeken of een optie plaatsen voor De Crazy Accordeons?

Voor meer informatie over De Crazy Accordeons kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Crazy Accordeons

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Senioren Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5925 mensen

Specificaties van De Crazy Accordeons

  • Tijdsduur: 1 x 30 tot 45 minuten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km. va. 't Harde, daarna € 0,19 per km. (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Crazy Accordeons

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Crazy Accordeons kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.