Thomas Brok - Korthom

Thomas Brok - Korthom boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Thomas Brok - Korthom.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Thomas Brok (24) is YouTuber, ondernemer en student Master New Media & Digital Culture aan de Universiteit van Amsterdam. Naast het ‘YouTuben’ en studeren houdt hij zich graag bezig met het geven van lezingen of het vastleggen van bedrijfs-events door te vloggen.

Thomas begon in 2012 hobbymatig met zijn Engelse YouTube kanaal

Om na een viral video in 2015 te switchen naar Nederlandstalige video’s. Niet wetende dat hij later van zijn hobby zijn bedrijf zou kunnen maken. In 2017 maakte hij zijn meest explosieve groei. In dat jaar groeide niet alleen zijn kanaal KORTHOM van 22.000 naar 110.000 abonnees, maar startte hij ook de kanalen Spaze (50k abonnees) en GirlTalk (20k abonnees).

Inmiddels bereiken Thomas Brok zijn kanalen samen tussen de 1,5 en 2 miljoen weergaven per maand

En heeft Thomas zijn plannen voor de toekomst al uitgestippeld. De praktische kennis die voortkomt uit zijn YouTube carrière vult hij theoretisch aan in de collegezaal, zo deed hij voor zijn BA scriptie onderzoek naar YouTubers, intimiteit, authenticiteit en de reden dat jongeren liever naar YouTube kijken dan televisie. Thomas weet wat online werkt, begrijpt wat jongeren willen zien en werkt graag in formats. Deze kennis en zijn ervaringen deelt hij graag met bedrijven, daarnaast kan hij veel vertellen over algoritmen en duikt hij graag de analytics in.

Boeken of een optie plaatsen voor Thomas Brok - Korthom?

Voor meer informatie over Thomas Brok - Korthom kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Thomas Brok - Korthom

Deze act is bekeken door 1391 mensen

Specificaties van Thomas Brok - Korthom

  • Tijdsduur:

Boeking of een optie plaatsen voor Thomas Brok - Korthom

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Thomas Brok - Korthom kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.