Bastiaan Ragas

Bastiaan Ragas boeken of inhuren? | JB Productions Nick van Ormondt

Bastiaan Ragas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bastiaan Ragas.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zanger, Musical Ster, Schrijver, Presentator, Acteur

Bastiaan Ragas is bekend geworden tijdens zijn tijd als tieneridool in de boyband Caught in the Act. Met deze groep verkocht hij meer dan 12 miljoen platen in Europa en Azië. 

Bastiaan in Musicals, Films en in het Theater

Hij schitterde als Radames in de succesvolle musical productie Aida en ontving een musical Award voor Beste Mannelijke Hoofdrol. Verder vertolkte hij de hoofdrol van D’Artagnan in de succesvolle musical productie 3 Musketiers. Verder schreef en coproduceerde hij drie solo albums.

Hij speelde hoofdrollen in films als Sportman van de Eeuw, de met internationale prijzen bedolven Familie film De Indiaan en het met een Gouden Kalf bekroonde film Escort. Ook was hij te zien in succesvolle series als Gooische Vrouwen en All Stars.

Hij trad op in het theater als gast bij Liesbeth List, Nightwriters, Mike en Thomas en met zijn eigen theatershow en de ‘TCB Elvis Band’ veroverde hij de theaters in Nederland en België.

Hij speelde samen met Rick Engelkes en Saskia Temmink in het klassieke stuk ‘Bedrog’ van Harold Pinter onder regie van Peter de Baan.

Bastiaan als televisie Presentator

Bastiaan presenteerde het TV programma ‘Eye opener’ voor Veronica, Staatsloterij Zomershow voor RTL4, Miss Nederland verkiezing 2008 en de Dinnershow of Dreams van Frank Wentink.

Naast zijn werkzaamheden als zanger, presentator en acteur is hij ook te horen als voice-over bij talloze televisie programma's en is hij de vaste zenderstem van Radio 2.

Bastiaan als Schrijver en Acteur

Over zijn eigen ervaringen als vader van vier kinderen verscheen in 2011 het boek ‘Maar je krijgt er wel heel veel voor terug’, waarin Bastiaan herkenbaar, ironisch en lekker leesbaar de perikelen van het vaderschap beschrijft. Hij is vaste columnist voor het damesblad Flair.

Bastiaan was begin dit jaar te zien in de VPRO-drama serie Beatrix, Oranje onder Vuur als prins Willem-Alexander naast Willeke van Ammelrooy (Beatrix), Katja Herbers (Maxima) en Eric Schneider als Bernhard.

Momenteel speelt Bastiaan in de muzikale en herkenbare theatershow ‘Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt.’ gebaseerd op Kluuns bestseller. In deze hilarische voorstelling wordt de vrouwelijke rol afwisselend gespeeld door Dorien Haan, Anne Lamsvelt en Tooske Ragas. Veldhuis en Kemper schreven samen met Bas de muziek.

Boeken of een optie plaatsen voor Bastiaan Ragas?

Voor meer informatie over Bastiaan Ragas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bastiaan Ragas

Deze act is bekeken door 39153 mensen

Specificaties van Bastiaan Ragas

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland