Sterre Koning

Sterre Koning Boeken of Inhuren? | JB Productions Jasper Suyk

Sterre Koning boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sterre Koning.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Vanaf haar negende werd Sterre (19) bekend door deelname aan diverse TV programma’s en inmiddels heeft ze er al een hele carrière op zitten als zangeres, presentatrice, actrice en influencer. Dit multitalent wordt gevolgd door ruim 700.000 mensen op haar social mediakanalen. Op dit moment wil ze vol voor de muziek gaan, maar is ernaast ook te boeken als presentatrice.  

Sterre heeft 11 februari haar nieuwste single, het prachtige ‘Laat De Wereld Maar Draaien’ ft. Waylon, uitgebracht. In de maanden daarvoor bracht ze de authentieke Nederlandstalige pop singles ‘Is Het Beter Zo’ en ‘Doen Alsof’ uit. Ze is met en zonder haar band te boeken.

Voor ze haar artist deal bij Universal Music tekende, heeft ze de singles ‘Thuis Met Kerst’ en ‘Rug Tegen De Muur’ gereleased. Daarna wilde ze zich meer gaan richten op het ontdekken van haar eigen sound. Ze trad o.a. op bij Vestrock, Tina festivals, diverse radiostations en als gast bij Matt Simons, Suzan & Freek en Dennis van Aarssen tijdens hun theatertournees. Ook werkte ze in opdracht van Disney Europe als zangeres in Londen mee aan een internationale videoclip van Aladdin.

Een dame die er al een hele carrière op heeft zitten

Sterre begon haar zangcarrière al op 9-jarige leeftijd. Ze zong als solist in het Kinderen voor Kinderen koor (Klaar voor de Start, Mijn Boek, Feest), vertegenwoordigde Nederland met de groep ‘Kisses’ tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2016 én bereikte in 2018 de halve finale van The Voice Kids.

In 2019 heeft Sterre haar eigen boek STERRE. Waarom wachten tot je later groot bent?! uitgebracht. Ditzelfde jaar won zij de Nickelodeon Kids’ Choice Award voor aanstormend talent Nederland en België.

Inmiddels heeft Sterre veel ervaring op gedaan als presentatrice

Sterre presenteerde onder andere de Tina Awards en het Nickelodeon Familie Festival. De laatste twee jaar presenteert ze voor én is ze gastambassadeur van Unicef. Ze heeft een eigen YouTube-kanaal waarop ze uitgebreid BN’ers interviewt en covers plaatst. Ze is regelmatig te gast in tv programma’s en is o.a. online reporter of (tv) presentatrice (geweest) voor AVRO TROS, KRO NCRV, Unicef, Warner Music, Primevideo, The Voice Kids, Disney, Nickelodeon, RTL, Pathé, DFW en Schooltv.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Sterre Koning?

Voor meer informatie over Sterre Koning kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sterre Koning

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Social Influencers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7008 mensen

Specificaties van Sterre Koning

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Sterre Koning

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sterre Koning kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.