Sterre Koning

Sterre Koning Boeken of Inhuren? | JB Productions Iris Planting/DutchAndFamous

Sterre Koning boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sterre Koning.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Sterre Koning zingt, presenteert, acteert, is succesvol YouTuber en model. Via haar sociale media houdt ze haar ruim 530.000 volgers op de hoogte van haar leven.

Een dame die er al een hele carrière op heeft zitten

Sterre startte haar carrière bij Kinderen voor Kinderen, vertegenwoordigde Nederland tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2016 en bereikte in 2018 de halve finale van The Voice Kids. In 2019 heeft Sterre haar eigen boek STERRE. Waarom wachten tot je later groot bent?! uitgebracht. Ditzelfde jaar won zij de Nickelodeon Kids’ Choice Award voor aanstormend talent Nederland en België.

Inmiddels heeft Sterre veel ervaring op gedaan als presentatrice

Bij o.a. Nickelodeon, Tina festivals, RTL en AVROTROS en speelde ze afgelopen jaar in maar liefst vier films. Na meerdere singles uitgebracht te hebben bij Dreamworks/Universal tekende ze eind vorig jaar bij Cloud 9 Music en bracht ze de single ‘Thuis met Kerst’ uit. De komende periode komt er meer eigen muziek aan!

Boeken of een optie plaatsen voor Sterre Koning?

Voor meer informatie over Sterre Koning kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sterre Koning

Deze act is bekeken door 805 mensen

Specificaties van Sterre Koning

  • Tijdsduur:

Boeking of een optie plaatsen voor Sterre Koning

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sterre Koning kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.