Tony Neef

Tony Neef boeken of inhuren | JB Productions Roy Beusker

Tony Neef boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tony Neef.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Tony is een veelzijdige artiest die ondanks zijn bekendheid heel normaal blijft onder het motto "doe nou maar gewoon dan doe je al gek genoeg".

Bekend door vertolking

Hij werd bekend bij het grote publiek met zijn vertolking van de rol van Chris in de musical Miss Saigon.

Daarna speelde hij diverse rollen in o.a. Chicago,Titanic, Saturday Night Fever en de rol van Oscar in Sweet Charity.

Boeken of een optie plaatsen voor Tony Neef?

Voor meer informatie over Tony Neef kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tony Neef

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 36548 mensen

Specificaties van Tony Neef

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Tony Neef

Tony Neef werd bekend in 1996 door zijn vertolking van de rol van Chris in de musical Miss Saigon. Daarvoor was hij te zien in Jeans en Evita en vervolgens speelde hij rollen in o.a. Chicago, Titanic, Saturday Night Fever en Les Miserables.
Voor de rol van Oscar in Sweet Charity werd Tony genomineerd voor een Musical Award in de categorie Beste Mannelijke Hoofdrol in een Grote Musical.

Op het gebied van Kleinkunst voelt Tony zich ook op z’n gemak. Hij schitterde in het veelgeprezen Telkens Weer het Dorp, een hommage aan de tekstdichter Friso Wiegersma. In 2006 oogstte Tony veel lof in de voorstelling Purper 100, een vooruitblik, samen met Jos Brink, Erik Brey, Frans Mulder en Corry Brokken.

Liedjesteksten van Tony zijn o.a. te horen op de laatste cd van Willeke Alberti en op de single van Jeroen van der Boom "Jij Bent Zo" die de eerste plaats bereikte in de Belgische en in de Nederlandse hitlijsten.
In beide landen heeft "Jij Bent Zo" inmiddels de gouden status gehaald.

Zijn stem hoor je intussen in ontelbare animatiefilms -en series w.o. Harry Potter, Hercules, Shrek 2 & 3, What ’s With Andy en de Tofu’s.

In de media is hij graag geziene gast: in tv- en radioprogramma's of met interviews in bladen en kranten.

Als solo-artiest wordt regelmatig een beroep op Tony gedaan.
En dat doet hij met orkestband, maar ook heel graag met (harmonie) orkesten.
Met o.a. zijn schlagertrio Heidi & die Heino’s is Tony regelmatig
te gast op (bedrijfs) feesten en evenementen. Informatie hierover is te vinden bij het hoofdstuk boekingen.

In het seizoen 2008/2009 was Tony te zien in de theaterproductie Les Miserables en is nog te zien in de theaterproductie De Huurder.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Tony Neef

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tony Neef kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.