Jamai scoort met Wake me Up

13/12/2013

Woensdagavond was Jamai te zien in het SBS6-programma Beter Dan Het Origineel, waar hij een prachtige intieme pianoversie van de wereldhit 'Wake Me Up' van Avicii vertolkte. 
 
Na de uitzending werd het nummer massaal gedownload en bereikte het de hoogste regionen van de iTunes Top 200. Op dit moment staat Jamai's versie van 'Wake Me Up' zelfs op #3 in de lijst! Daarmee is het precies 10 jaar geleden dat Jamai dankzij een televisieprogramma weer een grote hit kan toevoegen aan zijn repertoire. 
 
"Ik zou het geweldig vinden als mij, met dit bijzondere liedje, een nummer 1 hit gegund wordt. Ik vond het fantastisch en inspirerend om met dit nummer aan de slag te gaan", aldus Jamai. 
 
Een live optreden van Jamai is een combinatie van energieke en opzwepende knallers afgewisseld met mooie songs waarbij hij zichzelf begeleid op de piano. Jamai weet als geen ander in no-time zijn publiek voor zich te winnen en de zaal 'los' te krijgen. Oftewel: een aanwinst voor ieder evenement!
      
 

Boeking of een optie plaatsen voor Jamai

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jamai kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.