Jamai

Jamai boeken voor een optreden | JB Productions Helene Wiesenhaan

Jamai boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jamai.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Jamai won de eerste editie van Idols en was in één klap een nationale ster. Zijn debuutsingle “Step Right Up” werd viervoudig platina. Daarna speelde Jamai ondermeer in de musicals “Jesus Christ Superstar”, “The Lion King” en “The Wiz”.
Met zijn energieke en opzwepende optreden weet Jamai in no-time een zaal “los” te krijgen.

De hits van Jamai

De hits waar u Jamai van kent zijn o.a.: “ Step Right Up ” en " Wango tango" en natuurlijk zijn twee nummer 1 hits uit 2014 "Gevallen of Gevlogen" en zijn bewerking van "Wake Me Up"van Avicci.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Jamai?

Voor meer informatie over Jamai kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jamai

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 51530 mensen

Specificaties van Jamai

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Jamai

Jamai is in korte tijd uitgegroeid tot één van Nederlands grootste artiesten. Van jongs af aan heeft Jamai een grote passie voor show en muziek en blijkt hij zeer talentvol te zijn.

In 2003 won Jamai het zeer populaire televisieprogramma Idols. Met zijn viervoudig platina debuutsingle ‘Step Right Up’ stond Jamai wekenlang op nummer 1 en sleept hij een Edison-nominatie in de wacht. Hij stond negen keer in een uitverkocht Ahoy. Zijn debuutalbum ‘Jamai’, waar nog twee succesvolle singles van werden uitgebracht, bereikte al voor de release-party de gouden status.Na een fantastisch jaar vol solo-optredens, interviews en tv-verschijningen, besluit Jamai zijn muzikale carrière uit te breiden door zich ook te richten op zijn andere grote passie: musicals. Hij maakte zijn musicaldebuut als Jonathan, de zoon van de tuinman, in de musical Doornroosje. Na Doornroosje speelde Jamai in 2005 in de musical ‘Hello Dolly’ en won hiermee de ‘Johnny Kraaykamp Musical Award’ voor aanstormend talent. In 2006 staat Jamai wederom op de planken van het theater en vertolkt hij in de musical Jesus Christ Superstar de rol van Simon Zealotus. Alweer wordt Jamai genomineerd tijdens de ‘Johnny Kraaykamp Musical Award’, nu in de categorie ‘Beste Mannelijke Bijrol in een Grote Musical’. Datzelfde jaar speelt Jamai ook nog mee in ‘Musicals in Ahoy’. 
In 2007 was Jamai te zien als The Wiz en Vogelverschrikker in de musical ‘The Wiz’. Naast zijn rollen in verschillende musicals presenteerde Jamai wekelijks op zondag de ochtendshow bij Jetix.

Onlangs was Jamai te zien als één van de juryleden in het SBS programma ‘Kinderen Zingen Met Sterren’. Samen met juryleden René Froger en Anita Meijer jureerde zij een aantal weken twee teams van kinderen die het in deze show zingend tegen elkaar opnamen. De ploegen werden aangevoerd door wekelijks wisselende artiesten, zoals Jan Smit en Gerard Joling.

Vanaf april 2008 is Jamai te zien als Marius in de wereldberoemde musical ‘Les Misérables’. Ook dit jaar werd Jamai genomineerd voor een ‘Johnny Kraaykamp Award’ in de categorie ‘Beste Mannelijke Bijrol in een Grote Musical’ voor zijn vertolking in deze musical. Zijn genuanceerde spel en zijn geloofwaardigheid bleven niet onopgemerkt, hij won de Musical Award met overtuiging.

In 2014 scoorde Jamai twee nummer-1 hits, met zijn vertolking van "Gevallen of Gevlogen" uit The Passion en zijn bewerking van "Wake Me Up" van Avicii. In 2014 en 2015 is Jamai in het theater te zien, samen met Tijl Beckand en Ruben van der Meer in de "Grote Improvisatie Show". Zingen, presenteren, stemmetjes inspreken; Jamai is een creatieve alleskunner. 

Ook treed Jamai veelvuldig op in het land met zijn spetterende show. Met zijn energieke en opzwepende optreden weet Jamai in no-time een zaal ‘los’ te krijgen. Jamai wordt begeleid door twee danseressen. In deze jonge dynamische show komen de grootste hits voor van ondermeer: Robbie Williams, Tina Turner, Lionel Richie, Fedde le Grand en Michael Jackson.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Jamai

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jamai kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.