Snoep Piet met de Mobiele Pietenkraam

Snoep Piet met de Mobiele Pietenkraam boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Snoep Piet met de Mobiele Pietenkraam.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De leukste marktkraam van Nederland is van de roetveeg Snoep Piet. Normaal loop je naar een kraam toe, maar Deze Piet komt met een Mobiele kraam ook naar de bezoekers toe. Verder heeft de Snoep Piet ook een aantal motto’s zoals “De traktatie van Piet die vergeet je niet” 

Een act van roetveeg Snoep Piet is niet te weerstaan

Onze roetveeg Snoep Piet komt met de mobiele Pietenkraam naar jouw evenement. Je bepaalt zelf of deze Piet zelf snoepgoed meeneemt of dat je zelf een traktatie uitzoekt die onze Snoep Piet kan uitdelen in zijn kraam. Uit de mobiele marktkraam klinkt ook nog gezellige Sinterklaasmuziek. Piet heeft voor iedereen een praatje paraat en natuurlijk snoepgoed en misschien wel een andere traktatie. De mobiele Pietenkraam van Snoep Piet is een feest voor jong en oud en het heerlijke snoep is niet te weerstaan.

Laat de kraam van Snoep Piet branden met het logo van je winkelcentrum

Wil de kraam gebrand hebben met het logo van je winkelcentrum of helemaal in de bedrijfskleuren van jouw bedrijf? Geen probleem informeer naar de mogelijk en de meergage.

Je kunt de mobiele kraam van de Snoep Piet ook boeken in de volgende thema's:

Boeken of een optie plaatsen voor Snoep Piet met de Mobiele Pietenkraam?

Voor meer informatie over Snoep Piet met de Mobiele Pietenkraam kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Snoep Piet met de Mobiele Pietenkraam

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20119 mensen

Specificaties van Snoep Piet met de Mobiele Pietenkraam

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Snoep Piet met de Mobiele Pietenkraam

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Snoep Piet met de Mobiele Pietenkraam kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.