Sjaan met de Mobiele Lentekraam

Sjaan met de Mobiele Lentekraam boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sjaan met de Mobiele Lentekraam.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De leukste marktkraam van Nederland is van Sjaan. Normaal loop je naar een kraam toe, maar Sjaan komt met haar Mobiele kraam ook naar de bezoekers toe. Verder heeft Sjaan ook een aantal motto’s zoals “Een plantje van Sjaan laat je niet op de kraam staan” en “2 halen 0 betalen”.

Een animatie act die heerlijk geurt

Onze Sjaan komt met haar mobiele Lentekraam naar jouw evenement. Je bepaalt zelf of Sjaan zelf plantjes meeneemt of dat je haar plantjes of bloemen van de winkeliers wilt laten uitdelen. Uit haar mobiele marktkraam klinkt ook nog gezellige lente muziek.  Sjaan heeft voor iedereen een praatje paraat en natuurlijk leuke plantjes of bloemen. De mobiele Lentekraam van Sjaan is een feest voor jong en oud.

Laat de kraam van Sjaan branden met het logo van je winkelcentrum

Wil de kraam gebrand hebben met het logo van je winkelcentrum of helemaal in de bedrijfskleuren van jouw bedrijf? Geen probleem informeer naar de mogelijk en de meergage.

Je kunt de mobiele kraam van Sjaan ook boeken in de volgende thema’s:

LET OP: Gage is inclusief 400 kleine plantjes

Boeken of een optie plaatsen voor Sjaan met de Mobiele Lentekraam?

Voor meer informatie over Sjaan met de Mobiele Lentekraam kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sjaan met de Mobiele Lentekraam

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Animatie Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24568 mensen

Specificaties van Sjaan met de Mobiele Lentekraam

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Sjaan met de Mobiele Lentekraam

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sjaan met de Mobiele Lentekraam kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.