De Paashaas met de Mobiele Paaskraam

De Paashaas met de Mobiele Paaskraam boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Paashaas met de Mobiele Paaskraam.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Paashaas komt met een mobiele marktkraam naar jouw evenement of winkelcentrum. Normaal loop je naar een kraam toe, maar de Paashaas komt met de Mobiele Paaskraam ook naar de bezoekers toe. Natuurlijk heeft de Paashaas allerlei heerlijke paastraktaties in de kraam, zoals paaseitjes, paasschuimpjes en nog veel meer.

Een Paasanimatie act die tot de verbeelding spreekt

Natuurlijk kunnen er ook nog lekkernijen van de winkeliers worden uitgedeeld.  Deze Paasanimatie act zal zeker veel bekijks opleveren. Uniek in Nederland en zeker tot de verbeelding sprekend. Uit de mobiele Paaskraam klinkt ook nog gezellige muziek.  De Paashaas heeft voor iedereen een praatje paraat en natuurlijk mag je ook altijd een Selfie maken. De mobiele Paaskraam  is een feest voor jong en oud.

Laat de Paaskraam branden met het logo van je winkelcentrum

Wil de kraam gebrand hebben met het logo van je winkelcentrum of helemaal in de bedrijfskleuren van jouw bedrijf? Geen probleem informeer naar de mogelijk en de meergage.

Je kunt de mobiele kraam ook boeken in de volgende thema’s:

Boeken of een optie plaatsen voor De Paashaas met de Mobiele Paaskraam?

Voor meer informatie over De Paashaas met de Mobiele Paaskraam kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Paashaas met de Mobiele Paaskraam

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Paas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24920 mensen

Specificaties van De Paashaas met de Mobiele Paaskraam

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Paashaas met de Mobiele Paaskraam

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Paashaas met de Mobiele Paaskraam kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.