Sjaan met de Mobiele Snoepkraam

Sjaan met de Mobiele Snoepkraam boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sjaan met de Mobiele Snoepkraam.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De leukste marktkraam van Nederland is van Sjaan. Normaal loop je naar een kraam toe, maar Sjaan komt met haar Mobile kraam ook naar de bezoekers toe. Verder heeft Sjaan ook een aantal motto’s zoals “Een versnapering van Sjaan is niet te weerstaan” en “2 halen 0 betalen”.

Een animatie act die smaakt naar meer

Onze Sjaan komt met haar mobiele Snoepkraam naar jouw evenement. Je bepaalt zelf of Sjaan zelf snoep meeneemt of dat je haar iets van de winkeliers wilt laten uitdelen. Uit haar mobiele marktkraam klinkt ook nog gezellige muziek.  Sjaan heeft voor iedereen een praatje paraat en natuurlijk heerlijke snoepjes, zoals lolly’s, spekjes, dropjes enz. De mobiele snoepkraam van Sjaan is een feest voor jong en oud.

Laat de kraam van Sjaan branden met het logo van je winkelcentrum

Wil de kraam gebrand hebben met het logo van je winkelcentrum of helemaal in de bedrijfskleuren van jouw bedrijf? Geen probleem informeer naar de mogelijk en de meergage.

Sjaan met haar Mobiele Kraam is Corona Proof entertainment

Sjaan met haar mobiele kraam betreft entertainment dat prima inzetbaar is gedurende Corona maatregelen. Deze act kan op makkelijke wijze 1½ meter afstand houden van andere personen. Traktatie uitdelen? Sjaan met haar mobiele kraam heeft een prima actie verzonnen om de traktatie op 1½ meter aan iemand te overhandigen. Informeer naar de mogelijkheden om ook tijdens de Covid-10 beperkingen gebruikt te kunnen maken van ons entertainment.

Je kunt de mobiele kraam Sjaan ook boeken in de volgende thema’s:

Boeken of een optie plaatsen voor Sjaan met de Mobiele Snoepkraam?

Voor meer informatie over Sjaan met de Mobiele Snoepkraam kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sjaan met de Mobiele Snoepkraam

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Kids Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 29487 mensen

Specificaties van Sjaan met de Mobiele Snoepkraam

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Sjaan met de Mobiele Snoepkraam

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

Winkeliersvereniging Nolenslaan

  • Door: Ben Dubbeldam
  • Locatie: Schiedam
  • Datum:

Gezellig, spontaan en accuraat

Waardering:

10

Boeking of een optie plaatsen voor Sjaan met de Mobiele Snoepkraam

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sjaan met de Mobiele Snoepkraam kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.