The Showbusters

The Showbusters boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Showbusters.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

The Showbusters wilde een unieke show starten waarbij diverse acts met veel humor centraal zouden staan en er toch liever live werd gezongen. 

Na een aantal jaren zoeken vonden ze uiteindelijk de perfecte formule, het dynamische duo “The Showbusters”.

GREASE
In deze ludieke act ziet u ze herleven. John Travolta en Olivia Newton-John. Vooral de dans capaciteiten van Olivia zijn verbluffend.

PAVAROTTI
Met een indrukwekkend intro start de act met het nummer Caruso van Pavarotti gevolgd door Helmut Lotti’s Funiculi Funicula, de medley wordt afgesloten met Het Slavenkoor.

EVERYBODY NEEDS SOMEBODY
The Blues Brothers, een swingend geheel tijdens het optreden van “The Showbusters”.

MEATLOF ACT
Het wereldberoemde nummer “Paradise by the dashboardlight”. Een komische vertolking met Jacques Kloes als Meatlof en Johan Bouquet als Ma Flodder.

Een andere mogelijkheid is de 30 minuten durende Tribute to the Blues Brothers act.

Waarin de echte Blues Brothers weer herleven met de originele nummers. Door een grote vraag naar een complete Blues Brothers act met het originele Blues Brothers repertoire uit de gelijknamige speelfilm.

Deze act sluit direct aan bij de liefde voor de blues en het soul repertoire welke Johan en Marcel met Dizzy man's band met veel plezier vertolkte .Tijdens de live act van The Showbusters word alleen het nummer " Everybody needs somebody" ten gehore gebracht.

Maar bij de complete showact "Tribute to the Blues Brothers" die apart te boeken is, zijn de grote filmsuccessen te horen zoals

  • Gimme some of lovin
  • Shake your Tailfeather
  • Minnie the Moocher- Soul Man
  • Think 
  • e.v.a.

Tijdens deze spetterende show zijn er natuurlijk ook visuele elementen uit de bekende Blues Brothers speelfilm die naar voren worden gebracht . Kortom ..voor de liefhebber van Rhythm & Blues en de onvervalste "seventies"is het genieten

Boeken of een optie plaatsen voor The Showbusters?

Voor meer informatie over The Showbusters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Showbusters

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 30838 mensen

Specificaties van The Showbusters

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van The Showbusters

Op zoek naar een nieuwe act, ontstond in 1993 uit de originele ideeën van Johan Bouquet het dynamische duo “THE SHOWBUSTERS”.
In 1990 stond Johan in de finale van Hennie Huisman’s Soundmixshow als de zanger van Simply Red met het lied "If you don't know me by now". Daarnaast verdiende hij al jaren zijn sporen als zanger-gitarist in diverse popgroepen als Redpoint, Blue Star en Penthouse. Opvallend zijn de uitmuntende imitaties die Johan met zijn stem kan maken van o.m. Pavarotti, Aretha Franklin, Zangeres zonder naam en Koos Alberts.

Johan Bouquet wilde een unieke show starten waarbij diverse acts met veel humor centraal zouden staan. Natuurlijk moest alles live worden gezongen .Na een aantal jaren zoeken vond hij uiteindelijk de perfecte combinatie en juiste man om dit duo mee te vormen in Jacques Kloes.

Velen kennen hem nog als zanger van de legendarische formatie “The Dizzy Man’s Band”, waarvoor Jacques als componist vele top-10 hits maakte, waaronder “Matter of Facts, “The Show” en “The Opera”.Ook wist Jacques als solozanger vele vaderlandse hitlijsten te bestijgen.

Tijdens de eerste repetities en studio-opnames bleek de combinatie van stemmen al snel verbluffend goed bij elkaar te passen. Ook qua humor was het meteen duidelijk dat dit moest lukken. Het resultaat is inmiddels te zien aan de vele succesvolle optredens die THE SHOWBUSTERS jaarlijks verzorgen .THE SHOWBUSTERS brengen een spetterende act.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor The Showbusters

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Showbusters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.