April Darby schittert in Sister Act: De Musical

18/03/2024

April Darby inhuren of boeken? | JB Productions Foto: Annemieke van der Togt
April Darby en Sanne Wallis de Vries zijn klaar om het podium te veroveren in de Nederlandse productie van "Sister Act: De Musical". April Darby neemt de rol van Deloris van Cartier op zich, terwijl Sanne Wallis de Vries schittert als Moeder Overste. Deze dynamische duo's brengen hun unieke talenten samen voor een onvergetelijke voorstelling vol muziek, humor en spektakel.

April Darby als Deloris van Cartier

April Darby, bekend om haar krachtige stem en indrukwekkende podium-presence, zal de rol van Deloris van Cartier vertolken. Met haar eerdere successen in producties zoals "The Bodyguard" en "Aida in Concert", belooft April een meeslepende performance neer te zetten als de bruisende nachtclubzangeres die ondergedoken zit in een klooster.

Sanne Wallis de Vries als moeder Overste

Sanne Wallis de Vries, een veelzijdige comédienne en actrice, betreedt het podium in de rol van Moeder Overste. Met haar unieke humor en charisma zal Sanne het publiek vermaken en ontroeren als het strenge maar liefdevolle hoofd van het klooster waar Deloris haar toevlucht zoekt.

Een nieuwe interpretatie van een klassieker

Met April Darby en Sanne Wallis de Vries aan het roer, belooft "Sister Act: De Musical" een frisse en opwindende interpretatie van deze geliefde klassieker. Met hun unieke talenten en energie zullen ze het verhaal tot leven brengen op een manier die zowel trouw blijft aan het origineel als nieuwe dimensies toevoegt.

Een Niet te Missen Voorstelling

Mis deze kans niet om April Darby en Sanne Wallis de Vries te zien schitteren in "Sister Act: De Musical". Deze voorstelling, geproduceerd door Artiestenbureau JB Productions, belooft een spektakel vol soul, humor en hartverwarmende momenten. Boek nu uw kaarten en maak u klaar voor een avond vol entertainment en inspiratie!

Boeking of een optie plaatsen voor April Darby

Voor meer informatie en beschikbaarheid van April Darby kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.