April Darby

April Darby boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van April Darby.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

April Darby is een entertainer van wereldklasse en multi-talent, die met haar looks, zinderende performance en soulvolle stem, vastberaden is om elk podium te veroveren!

De Nederlands/Amerikaanse zangeres is niet onbekend is in de wereld van theater en de popmuziek

Naast hoofdrollen in de succesvolle producties zoals ‘The Bodyguard’ en ‘Aida in Concert’ heeft zij meerdere keren in het Ziggo Dome gestaan met o.a. ‘Grand’ van DJ Fedde le Grand & ‘Let’s Dance’ van Humberto Tan.

Daarnaast heeft zij de opening mogen verzorgen voor het prestigieuze Televizierringgala in 2018. En ook heeft April de Nederlandse stem van Beyoncé mogen inspreken en inzingen in The Lion King Movie NL.

Naast alle shows werkt April ook hard aan een solocarrière in de muziekwereld 

Zo heeft ze al singles zoals ‘New York’, ’Cold Shoulder’ en ‘Falling Fast’ uitgebracht.

April: “Muziek en entertainment is mij met de paplepel ingegoten komend uit hele muzikale families. Er is dan ook niets liever wat ik doe dan zingen en op het podium staan. Ik ben opgegroeid met Soul/Motown muziek en later met grote legendes zoals Beyoncé, Whitney Houston, Michael Jackson en Stevie Wonder.

Door mijn Amerikaanse achtergrond ben ik altijd geïnspireerd geweest door deze grote Amerikaanse artiesten en de aanpak van de grote shows op het podium. Ik hoop met ieder optreden dezelfde internationale aanpak te evenaren.

Mijn muziekstijl en optredens zullen gaan van House tot aan Top 40, maar zullen altijd de “Soul” bevatten waar ik mee ben opgegroeid“.

Boeken of een optie plaatsen voor April Darby?

Voor meer informatie over April Darby kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor April Darby

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 34467 mensen

Specificaties van April Darby

  • Tijdsduur:
  • Geluid: Op basis van inprikken, met geluidstechnicus
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor April Darby

Voor meer informatie en beschikbaarheid van April Darby kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.