April Darby

April Darby boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van April Darby.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
April Darby staat bekend als een wereldklasse entertainer en multi-talent, die met haar opvallende looks, zinderende performances en soulvolle stem vastberaden is om elk podium te veroveren. Haar veelzijdigheid en talent hebben haar een prominente plaats gegeven in zowel de wereld van theater als popmuziek.

Successen in Theater en Popmuziek

Als Nederlands/Amerikaanse zangeres heeft April indruk gemaakt met hoofdrollen in succesvolle producties zoals ‘The Bodyguard’ en ‘Aida in Concert’. Daarnaast heeft ze meerdere keren het podium van het Ziggo Dome betreden, met opmerkelijke optredens zoals ‘Grand’ van DJ Fedde le Grand en ‘Let’s Dance’ van Humberto Tan.

Hoogtepunten in de Entertainmentindustrie

April heeft ook buiten het theater succes geboekt, met hoogtepunten zoals het verzorgen van de opening van het prestigieuze Televizierringgala in 2018. Bovendien heeft ze haar veelzijdigheid getoond door de Nederlandse stem van Beyoncé in te spreken en in te zingen voor The Lion King Movie NL.

Solocarrière en Muzikale Ontwikkeling

Naast haar optredens werkt April hard aan haar solocarrière in de muziekwereld. Ze heeft al diverse singles uitgebracht, waaronder ‘New York’, ’Cold Shoulder’ en ‘Falling Fast’, die haar artistieke veelzijdigheid laten zien. April's passie voor muziek en entertainment is diepgeworteld, afkomstig uit een familie met een sterke muzikale achtergrond. Ze is opgegroeid met Soul/Motown muziek en heeft inspiratie gevonden in grote legendes zoals Beyoncé, Whitney Houston, Michael Jackson en Stevie Wonder.

Internationale Inspiratie en Ambities

Met haar Amerikaanse achtergrond is April altijd geïnspireerd geweest door de aanpak van grote Amerikaanse artiesten en de spectaculaire shows op het podium. Ze streeft ernaar met elk optreden dezelfde internationale allure te bereiken.

Unieke Muziekstijl

April's muziekstijl en optredens omvatten een breed scala, van House tot aan Top 40, maar zijn altijd doordrenkt met de soul waarmee ze is opgegroeid. Haar optredens beloven een unieke mix van energie en emotie die het publiek keer op keer betovert.

Boeken of een optie plaatsen voor April Darby?

Voor meer informatie over April Darby kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor April Darby

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 36822 mensen

Specificaties van April Darby

  • Tijdsduur:
  • Geluid: Op basis van inprikken, met geluidstechnicus
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor April Darby

Voor meer informatie en beschikbaarheid van April Darby kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.