Interactieve Voetbalmuur Sutu

Interactieve Voetbalmuur Sutu boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Interactieve Voetbalmuur Sutu.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Yalp Sutu is een interactieve sportmuur ontwikkeld voor een vaste opstelling in openbare ruimte. De sportmuur staat op maar liefst 25 verschillende plekken in Nederland zoals parken, voetbalverenigingen en bij scholen. Dit mooie speeltoestel is zelfs wereldwijd te vinden in landen zoals Singapore, China, Duitsland en Frankrijk.

Mobiele Sutu

De muur van ons is bevestigd op een trailer en bestaat uit 16 vlakken met LED verlichting die reageren zodra ze worden aangeraakt. Met maar liefst 10 verschillende spellen weten wij aan elk evenement een uitdagende beleving te geven. Met onze geluidsinstallatie verzorgen wij direct een spectaculaire show.

Voetbalmuur geschikt voor elk evenement!

Heb je binnenkort een evenement in jouw stad, dorp of buurt? Heeft jouw voetbalvereniging binnenkort een toernooi of bestaat de vereniging 10 jaar? Of wil je de Nationale Sportweek, het Europees Kampioenschap voetbal of een ander evenement bij jouw op school voorzien van de nieuwste interactieve voetbal game?

Boeken of een optie plaatsen voor Interactieve Voetbalmuur Sutu?

Voor meer informatie over Interactieve Voetbalmuur Sutu kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Interactieve Voetbalmuur Sutu

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Attracties Outdoor om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22657 mensen

Specificaties van Interactieve Voetbalmuur Sutu

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,50 per km vanaf Goor (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Interactieve Voetbalmuur Sutu

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Interactieve Voetbalmuur Sutu kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.