Willy Alberti Look a Like

Willy Alberti Look a Like boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Willy Alberti Look a Like.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De stem van de Willy Alberti Look a Like vertoont een grote gelijkenis met die van de inmiddels meer dan 35 jaar geleden overleden Willy Alberti. Deze Amsterdamse volkszanger, en vader van zangeres Willeke is één van de grootste zangers die Nederland ooit heeft gekend. De sound a like is dan ook een grote fan van hem. Al jaren zong hij af en toe een liedje van hem en de reacties van de mensen waren altijd gelijk: “Wat lijkt jouw stem op die van Willy!”

Alle hits van Willy Alberti komen voorbij tijdens een optreden

Op veler verzoek studeerde hij meerdere nummers in en vanaf heden kruipt deze artiest in de huid van Willy Alberti en is te boeken voor een optreden dat louter en alleen bestaat uit repertoire van deze veel te vroeg overleden volkszanger. John zingt liedjes van zijn grote voorbeeld en inspirator, zoals “Mijn zoon” , “Niemand laat zijn eigen kind alleen”, “De glimlach van een kind” , “Droomland” en natuurlijk neemt hij het publiek mee op een “Reisje langs de Rijn”.

Boeken of een optie plaatsen voor Willy Alberti Look a Like?

Voor meer informatie over Willy Alberti Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Willy Alberti Look a Like

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Senioren Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20667 mensen

Specificaties van Willy Alberti Look a Like

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Willy Alberti Look a Like

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Willy Alberti Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.