1,2,3 Pietenmagie - Nieuwe Single voor Piet Sancho

16/11/2020

Met de echte adviseur van de Sint, Bram van der Vlugt, in de videoclip.

Vanaf vandaag is de nieuwe single ‘1, 2, 3, Pietenmagie’ overal online verkrijgbaar

De single is alweer de 3e single van de populaire piet die bekend is van verschillende tv-programma’s, bioscoopfilms, videoclips en zijn eigen theatershow ‘De Pepernotenshow’. Voor de videoclip wist Piet Sancho niemand beter te strikken dan Sinterklaas zijn meest bekende adviseur, Bram van der Vlugt. Maar liefst 25 jaar lang was Bram de adviseur van Sinterklaas bij (landelijke) televisie aangelegenheden. Daarnaast adviseerde Bram de Sint in talloze films, reclames en musicals. Ook dit jaar zal de 86-jarige acteur te zien zijn in ‘De Grote Sinterklaasfilm’ van Lucio Messercola. 
 
Ondanks het feit dat er door alle corona maatregelen bijna geen shows en intochten zijn voor Piet Sancho is hij toch erg positief: “Met de single ‘1, 2, 3, Pietenmagie’ maak ik weer een enorme stap t.o.v. de voorgaande single. De single heeft een moderne beat en is makkelijk meezingbaar voor de kids. De single werd namelijk gemaakt door producer/tekstschrijver Rick Pols en hij schreef eerder hits voor De Club van Sinterklaas & Jochem van Gelder.”

Maar ook voor de videoclip pakte Piet Sancho fors uit

Het Kasteel in Helmond vormde het nostalgische decor voor de videoclip. Eye Movement realiseerde de videoclip die vol zit met dansers en danseressen, pieten èn de enige echte adviseur van Sinterklaas, Bram van der Vlugt. Piet Sancho over de adviseur van Sinterklaas in zijn videoclip: “Van tiener tot oud, heel veel mensen zijn opgegroeid met deze adviseur. Voor veel mensen is hij ‘de enige echte’, voor mij ook. Het was dan ook supertof dat ik hem kon strikken voor mijn videoclip, ik ben heel erg trots dat Bram zijn medewerking wilde verlenen!”

‘1, 2, 3, Pietenmagie wordt uitgebracht door platenmaatschappij ABC Entertainment.

Boeking of een optie plaatsen voor Piet Sancho

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Piet Sancho kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.