Wilbert Pigmans

Wilbert Pigmans boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wilbert Pigmans.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Toreador Wilbert Pigmans brak helemaal door in 2019 en inmiddels kent geheel Nederland en België de hit.

Een optreden van Wilbert Pigmans is een ware feestexplosie met alleen maar HITS! 

Niets is hem te gek, noem een titel en hij zingt het! Wilbert wordt daarom ook vaak bestempeld als de wandelende jukebox. Tijdens zijn optredens volgen de actuele hits en medleys elkaar in hoog tempo op. Stilstaan is dus onmogelijk tijdens een optreden van Wilbert. Van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek, van beachparty tot après-ski feest, overal weet Wilbert het publiek voor zich te winnen met zijn geweldige performance, en is dan ook een graag geziene gast op feesten en partijen.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Wilbert Pigmans?

Voor meer informatie over Wilbert Pigmans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wilbert Pigmans

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 39334 mensen

Specificaties van Wilbert Pigmans

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Wilbert Pigmans

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wilbert Pigmans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.