Paw Patrol Mini Show

Paw Patrol Mini Show boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Paw Patrol Mini Show.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het is een hele speciale dag in Avonturenbaai: het is Vriendjesdag! Natuurlijk vieren de PAW Patrol Pups Chase, Marshall en Skye dit gezellige feest niet zonder hun allergrootste vrienden, namelijk alle bezoekertjes van uw eigen evenement!

Mini Show met Chase, Marshall en Skye van Paw Patrol

In de vrolijke minishow zingen en dansen de kinderen mee op de leukste liedjes met hun grote tv-helden. Laat u iedereen ook snel naar Avonturenbaai komen om vriendjes te worden met Chase, Marshall en Skye?

De minishow wordt geleverd inclusief decor en geluid (tot 300 personen). Na afloop van de show gaan de Pups graag met het publiek op de foto. 

Boeken of een optie plaatsen voor Paw Patrol Mini Show?

Voor meer informatie over Paw Patrol Mini Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Paw Patrol Mini Show

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows bekend van TV om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32573 mensen

Specificaties van Paw Patrol Mini Show

  • Tijdsduur: 1 x 17 min show. + 20 min. meet & greet
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 300 personen
  • Reiskosten: € 0,85 per km vanaf Molenaarsgraaf v.v.
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Paw Patrol Mini Show

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Paw Patrol Mini Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.