Veul Gère

Veul Gère boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Veul Gère.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

C.V. Veul Gère: Dé Carnavals Sensatie uit Tilburg!

Maak je klaar voor een carnavalsfeest dat je nooit zult vergeten! C.V. Veul Gère is een bruisende carnavalsvereniging uit Tilburg die de feeststemming naar een geheel nieuw niveau tilt. Met hun aanstekelijke muziek en hits zoals "De Gròzzie van mèn Buurvrouw," "Wa trèkte oan," en "Liever schuin erin dan recht d’r neffe," staan ze garant voor een geweldige tijd.

Hits die de Feeststemming Opwekken

C.V. Veul Gère heeft zich snel gevestigd als een van de meest opwindende carnavalsbands in de regio. Hun muzikale talent en energieke optredens maken van elk evenement een waar feest. Of je nu carnaval viert in Tilburg of ergens anders, met C.V. Veul Gère ben je verzekerd van een fantastische ervaring.

Met hits als "Speciaole Friekendèl" en "Solo" weten ze precies hoe ze het publiek moeten vermaken. Hun pakkende refreinen en vrolijke melodieën zullen je doen meezingen en dansen, ongeacht je leeftijd.

Boek C.V. Veul Gère Voor Jouw Evenement!

Of je nu een carnavalsfeest, bedrijfsevenement of ander speciaal evenement plant, C.V. Veul Gère voegt een dosis plezier en opwinding toe die je gasten nog lang zullen herinneren. Aarzel niet langer en boek deze fantastische carnavalsband nu bij ons om je evenement onvergetelijk te maken!

Boeken of een optie plaatsen voor Veul Gère?

Voor meer informatie over Veul Gère kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Veul Gère

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Feest Artiesten - Carnaval om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 16013 mensen

Specificaties van Veul Gère

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Veul Gère

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Veul Gère kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.