The Red Pack

The Red Pack boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Red Pack.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

NIEUWE en Te Boeken vanaf April 2020

Het jaar 2020 is het jaar waarin wij na inmiddels al weer een jaar van voorbereidingen en repetities, in april eindelijk van start gaan met de formatie 

The Red Pack – The Band With The Ultimate Golden Oldies

Met deze totaal nieuwe band, met bandleden die al vele jaren regelmatig in diverse samenstellingen en bands met elkaar hebben opgetreden, brengen wij uitsluitend de zeer herkenbare nummers uit de jaren 50, 60, 70 en 80, dit in diverse stijlen en met een totaal eigen sound.

Een band vol artiesten die er al wat muzikale jaren op hebben zitten

In deze band met in het totaal zeven vocalisten, zitten bandleden die zowat alle podia in Nederland al een keer hebben gezien. Onder deze bandleden o.a. Dave van Beek de ex drummer van o.a. Acda & De Munnik en Steffen de Wolff de zoon van Riem de Wolff van The Blue Diamonds, die samen met zijn vader nog een aantal jaren heeft opgetreden. Daarnaast nog muzikanten en vocalisten die de laatste 25 jaar in diverse allround bands al duizenden optredens achter de rug hebben.
 
Onze geluidstechniek en dus ook onze live sound ligt in handen van Dennis Allaert, die u misschien ook wel zult kennen van de band The Dutch Eagles.
 
Kortom: een band die met vrachten aan ervaring en één en al kwaliteit u mee terug neemt in de tijd, met van die lekker nummers die we allemaal nog kunnen dromen.
 

Boeken of een optie plaatsen voor The Red Pack?

Voor meer informatie over The Red Pack kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Red Pack

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Orkesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 14136 mensen

Specificaties van The Red Pack

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur, 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Geluid: Inclusief tot 400 personen.
  • Licht: inclusief licht
  • Begeleiding: 7 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor The Red Pack

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Red Pack kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.