Snelle

Snelle boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Snelle.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Snelle een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen (met een hazenlip) ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren.‘’Doordat ik vrijwel alles relativeer heb ik over alles een – in mijn beleving – interessante mening die ik op authentieke (en soms vergezochte) wijze in mijn liedjes verwerk.

Snelle gaat als een speer, met grote hitnoteringen en nominaties

Met zijn in 2016 uitgebrachte “Vier EP” en ‘’Bijrijder EP’’ was Snelle’s muziek goed voor ruim 1.300.000 streams en plays op platforms als YouTube en Spotify, wat ook werd gestimuleerd door de steun van relevante hiphopinstanties als bijvoorbeeld Puna, FunX en 101barz.

Hij wordt in oktober 2019 de eerste Nederlandse artiest ooit die met twee gelijktijdige hits in de top 3 staat via Reünie en Lippenstift. 

Snelle zet met zijn muziek en video’s een ‘young independent boys having fun’ cultuurtje neer, waarbij het belangrijk is dat iedereen zijn hart volgt en samen groeit door middel van muziek. Zijn muziek neemt je mee in het studentenleven van nu en al haar verleidingen.

Boeken of een optie plaatsen voor Snelle?

Voor meer informatie over Snelle kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Snelle

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Rappers & Urban Ariesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 36833 mensen

Specificaties van Snelle

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Snelle

Lars Bos – alias rapper Snelle – is een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen (met een hazenlip) ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren.‘’Doordat ik vrijwel alles relativeer heb ik over alles een – in mijn beleving – interessante mening die ik op authentieke (en soms vergezochte) wijze in mijn liedjes verwerk. Zo geniet ik echt van het knutselen met woorden en het spelen met de manier waarop ik dingen zeg. Hij houdt het echt. Mijn plek en perspectief zijn binnen de hiphop niet alledaags maar daardoor juist interessant.’’

Met zijn in 2016 uitgebrachte “Vier EP” en ‘’Bijrijder EP’’ was Snelle’s muziek goed voor ruim 1.300.000 streams en plays op platforms als YouTube en Spotify, wat ook werd gestimuleerd door de steun van relevante hiphopinstanties als bijvoorbeeld Puna, FunX en 101barz. Snelle’s sound wordt gekenmerkt door instrumenten als piano, gitaar en saxofoon. Dit, gecombineerd met moderne trapbeats/drums en een authentieke woordkeus en boodschap, zorgt voor een verfrissende en ietwat wavey sound die eerder al te horen was op o.a. Woohah, NewSkoolfest, 10 jaar Puna, Definitie van Hiphop, Keizerrijk en tientallen shows door heel Nederland.

Zijn (dorpse) vriendengroep blijft belangrijk voor Snelle. Hij is omringd door mensen die soortgelijk grootgebracht zijn en allemaal affiniteit hebben met het creatieve. Snelle zet met zijn muziek en video’s een ‘young independent boys having fun’ cultuurtje neer, waarbij het belangrijk is dat iedereen zijn hart volgt en samen groeit door middel van muziek. Zijn muziek neemt je mee in het studentenleven van nu en al haar verleidingen.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Snelle

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Snelle kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.