Pop up Karaoke Bar

Pop up Karaoke Bar boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pop up Karaoke Bar.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Gaaf hè, die Kleinste Karaoke-Bar op Wielen? En baal je dat onze gouden hits niet door de deur of in de lift van jouw evenementenlocatie passen? Dan hebben we nu de oplossing voor je: de Pop-up Karaokebar!

Overal een swingend feest organiseren? Kies voor pop-up karaoke!

We lanceren voortaan in razend tempo 8m2 bruine kroeg op elk evenement; of dat nu midden in een weiland plaatsvindt of op de twintigste verdieping van een kantorencomplex.

De Pop-up Karaokebar

Dezelfde hits in eenzelfde oergezellige kroeg, maar nu een keertje zonder wielen. De Pop-up Karaokebar van De Feestcaravan bevat – net als de andere succesconcepten – alle elementen van een authentiek bruin café, inclusief voordeur die altijd open staat, tegelwijsheden aan de wand en spiegel achter de bar. Zelfs een straatnaambordje prijkt aan een van de wanden, waaruit dit Pop-up Karaokecafé is opgebouwd.

Door die opbouwmethode is de pop-up karaoke bar van De Feestcaravan nu al populair bij eventorganisatoren!

 

Boeken of een optie plaatsen voor Pop up Karaoke Bar?

Voor meer informatie over Pop up Karaoke Bar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Pop up Karaoke Bar

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 15782 mensen

Specificaties van Pop up Karaoke Bar

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Geluid: Inclusief geluid
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,50 per km. va. Houten (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Pop up Karaoke Bar

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pop up Karaoke Bar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.