Rick Brandsteder

Rick Brandsteder boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rick Brandsteder.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Rick Brandsteder is een bekende televisiepersoonlijkheid die ook is te boeken als presentator voor uiteenlopende soorten evenementen. Zijn sympathieke uitstraling en ruime televisie-ervaring maken hem de ideale spreker voor verschillende doelgroepen. Bedrijven en organisaties huren hem dan ook regelmatig in voor de presentatie van seminars, congressen en zakelijke bijeenkomsten.
 
In 2005 treedt hij in de voetsporen van zijn vader en begint hij zijn carrière als presentator op televisie met het kinderprogramma Kinderrecords bij SBS 6. Al snel volgt de presentatie van diverse televisieshows. Zo presenteert hij onder meer het Bingo-deel van de spelshow Lingo en is hij wekelijks te bewonderen in de Sponsorloterijshow van Talpa.
 
In 2007 trekt hij naar RTL 4 en is hij veelvuldig te zien in het televisieprogramma Sponsor Bingo Loterij: de Winnaars. De sympathieke televisiepresentator verrast de winnaars elke zondag met fraaie prijzen en steelt de harten van vele Nederlanders met zijn enthousiaste wijze van presenteren. Al snel boeken vele bedrijven hem als spreker voor de presentatie van evenementen.

Rick Brandsteder boeken of inhuren voor jouw evenement?

De ster van de televisiepresentator blijft hierna alleen maar verder rijzen. Hij breidt zijn curriculum vitae uit met diverse goed scorende kookprogramma’s op RTL 4 en RTL 5 zoals Wie is de Chef? en Ik kom bij je eten. In 2009 presenteert hij daarnaast Ibiza 24/7 en in 2011 neemt hij deel aan Wie is de Reisleider? Hierna presenteert hij bij SBS6 samen met zijn vader De Showbizzquiz.
 
In 2015 maakt RTL 5 bekend dat Rick Brandsteder een vast gezicht van de televisiezender wordt. In 2015 doet hij mee aan Wie is de Sjaak? en presenteert hij met collega Nicolette Kluijver de spelshow Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben. In 2016 is de presentator samen met Yolanthe Sneijder-Cabau te zien in De Nationale Sextest 2016.

Boeken of een optie plaatsen voor Rick Brandsteder?

Voor meer informatie over Rick Brandsteder kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rick Brandsteder

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 21129 mensen

Specificaties van Rick Brandsteder

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Rick Brandsteder

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rick Brandsteder kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.