Linda Hakeboom

Linda Hakeboom boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Linda Hakeboom.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Linda Hakeboom maakt al tien jaar televisie. Beginnend achter de schermen bij programma’s als ‘Keuringsdienst van Waarde’ maakte ze later de overstap naar presenteren voor ‘In de Ban van het Ding’ van de VPRO, ‘Linda Ontdekt’ voor TLC en natuurlijk het populaire onderzoeksprogramma ‘Rambam’.

Naast presenteren heeft Linda ook een passie ontdekt voor het maken van documentaires

Drie van haar documentaires zijn geselecteerd voor het IDFA en ook in het buitenland heeft ze verschillende prijzen in de wacht weten te slepen. Momenteel is Linda bezig met een documentaire voor ‘Spuiten en Slikken op Reis’.

Boeken of een optie plaatsen voor Linda Hakeboom?

Voor meer informatie over Linda Hakeboom kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Linda Hakeboom

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 16313 mensen

Specificaties van Linda Hakeboom

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Linda Hakeboom

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Linda Hakeboom kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.