Shelly Sterk

Shelly Sterk boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Shelly Sterk.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Op het moment is Shelly Sterk werkzaam als presentatrice bij de programma’s Shownieuws (SBS6) en Marktplaats (SBS6). In februari 2018 maakte zij de overstap van RTL naar SBS.

Shelly presteerde voor oa SBS6 en RTL5

Eerder was Shelly verslaggever bij RTL Boulevard en presentator bij Galileo (RTL5). Ook deed zij mee aan Expeditie Robinson 2017 en behaalde ze de halve finale. In 2018 is Shelly uitgeroepen door FHM tot mooiste vrouw van Nederland.

Ook presenteert Shelly Sterk regelmatig events en is zij te boeken als dagvoorzitter.

Na haar studie aan de School voor Journalistiek in Utrecht en de filmacademie in New York start Shelly Sterk haar eigen productiehuis, Sterk Media. Hiermee richt ze zich op het maken van bedrijfsvideo’s. Na een wereldreis te hebben gemaakt wordt zij op 22-jarige leeftijd toegelaten tot BNN University. Hier maakt zij kennis met het presenteren van televisieprogramma’s. Ze vervolgt haar loopbaan onder andere bij Powned, GeenStijl, Veronica en de KRO-NCRV.

 

 

Boeken of een optie plaatsen voor Shelly Sterk?

Voor meer informatie over Shelly Sterk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Shelly Sterk

Deze act is bekeken door 10163 mensen

Specificaties van Shelly Sterk

  • Tijdsduur:

Boeking of een optie plaatsen voor Shelly Sterk

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Shelly Sterk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.