Maik de Boer

Maik de Boer boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Maik de Boer.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Fashion en Lifestyle deskundige Maik de Boer is een onbetwiste stijl meester in Nederland.
 
Maik begon zijn carrière in de hotelindustrie met als kroon op zijn werk een management functie in het Marriot Marquis in New York. Hij stapte uit de hotel business omdat hij niet langer om zijn passie voor ‘fashion- en Lifestyle’ heen kon. Hij volgde zijn hart, koos voor het modevak en dat bleek een hele goede keuze.

Al meer dan 25 jaar is Maik de Boer een opvallende en kleurrijke verschijning op de Nederlandse televisie 

En bij grote Lifestyle- en Fashion evenementen. Met zijn aanpak, styling dat extra beetje cachet geven zonder afbreuk aan een uniek karakter te doen, oogstte hij succes. Ook zijn presentatie- en acteertalent bleef niet onopgemerkt. Maar liefst 51 keer was hij te zien op zondag bij Carlo & Irene in ‘Life4You’ waar hij mode-items presenteerde en de styling verzorgde.
 
We kennen hem van RTL Boulevard waar hij regelmatig als Fashion- en Lifestyle deskundige aan de desk zat. Vanaf 2011 presenteerde hij daar zijn eigen Society- en Rode Loper item met zijn welbekende oranje stropdas.
 
Daarnaast trad hij op als jurylid tijdens het populaire EO-programma Korenslag en voor diezelfde omroep werkte hij mee aan het programma ‘Op zoek naar God’ en het jaarlijkse EO spektakel ‘De Passion’. Als allround jurylid nam hij deel aan de RTL4 programma’s ‘Door het oog van de Naald’, ‘Zeesterren’ en ‘Krijg de Klere’.
 
Bij SBS6 werkte hij mee als panel lid bij ‘Met de Deur in Huis’ en als jurylid bij ‘Over Smaak Valt te Twisten’. Een gastrol in onder andere de populaire tv serie ‘Familie Kruys’ van Linda de Mol maar ook in films als ‘Boerenliefde en ‘Homies’ sieren zijn CV.
 
Maik was regelmatig te zien bij ‘Marktplaats: heel Holland handelt’ en ‘Wie heeft de mooiste bruiloft?’ en is Maik tevens een van de vaste presentatoren van SBS Shownieuws.

De veelzijdige Maik de Boer treedt naast zijn TV werkzaamheden veelvuldig op in het land. 

Naast het presenteren en hosten van uiteenlopende ‘Fashion en Lifestyle’ evenementen verzorgt hij lezingen tijdens zakelijke zowel als privé bijeenkomsten. Hij is tevens actief in het bedrijfsleven als trend consulent.
 
Maik de Boer steunt en werkt met inzet- en persoonlijke betrokkenheid mee aan goede doelen; De Zonnebloem, Het Vergeten Kind en Cordaid Memisa.

Communiceren met kleren

Een professionele presentatie op ludieke wijze door Maik de Boer. Over ‘communiceren met kleren’, ‘trends en dresscodes’, ‘do’s & don’ts’ op de werkvloer. Communiceren via social media wordt meegenomen in Maik’s presentatie. Tijdens meetings en officiële momenten of tijdens een personeel- of teambuilding dag. Op aanvraag, ook op maat voor u gepresenteerd.

Ladies night

Altijd al een kleur of stijl advies van Maik de Boer willen krijgen? Dat kan! Met vriendinnen, moeders, zussen of collega’s. Tijdens een verjaardag, vrijgezellenmiddag of afscheid van een collega. Maik de Boer geeft alle deelnemers een eerlijk kleur en stijl advies en maakt van het moment een waar feest.

Presentatie fashion & lifestyle events

Maik de Boer is een uitstekende presentator voor elk fashion- en lifestyle evenement. Bent u op zoek naar een host tijdens een evenement? Groot maar ook kleinschalig. Tevens behoort dagvoorzitterschap tot de mogelijkheden. Bij Maik de Boer bent u aan het juiste adres.

Boeken of een optie plaatsen voor Maik de Boer?

Voor meer informatie over Maik de Boer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Maik de Boer

Deze act is bekeken door 7811 mensen

Specificaties van Maik de Boer

  • Tijdsduur:

Boeking of een optie plaatsen voor Maik de Boer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Maik de Boer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.