Kaj Gorgels

Kaj Gorgels boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kaj Gorgels.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hij begint met schrijven gedurende zijn reis door Azië. Het schrijven, het avontuurlijke, zijn nieuwsgierigheid en zijn droom om ooit voor de televisie te werken brengen hem uiteindelijk bij de studie Journalistiek. De entertainment industrie krijgt echter zijn voorkeur na een uit de hand gelopen hobby: ‘Kaj’s Typetjes’.

‘Kaj’s Typetjes’ wordt op YouTube een regelrechte hit.

In elke video kruipt Kaj in de huid van verschillende zelfbedachte personages. Zijn fantasie, humor en kunde om te spelen zorgen voor een groot online succes. Door zijn grote succes op Facebook, Instagram en YouTube heeft Kaj een groot bereik. Dankzij zijn filmpjes, die soms wel meer dan een miljoen keer bekeken zijn, is Kaj een grote, online bekendheid geworden.

Het presenteren bevalt Kaj goed en in 2015 is Kaj reporter voor het Veronica programma ‘Bonobo’s’

Waar hij brutaal en ondeugend in de wereld duikt van seks en liefde. Ook presenteerde Kaj het programma ‘NieKaj index’, waar hij voor de Toto voetbaluitslagen voorspelt en ex-voetballers interviewt. In 2015 werd Kaj ook host bij het YouTube kanaal genaamd Concentrate. Hier presenteerde hij naast Monica Geuze, Bobbie Bodt, Thomas Cox en Nanne Meijer.
Kaj maakte in 2017 zijn televisiedebuut bij RTL. Hij presenteerde naast John Williams het programma SOS Mijn Vakantie Is Een Hel, waarin zij Nederlanders helpen die hun vakantie zien veranderen in een hel. In 2018 presenteerde hij enkele programma’s voor Videoland waaronder I Love You Tattoo, De Beste Verleiders en samen met Yolanthe Sneijder-Cabau de populaire realityserie Temptation Island VIPS. Eind 2018 won Kaj Gorgels de Televizier Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Na eigen deelname is Kaj nu presentator van Expeditie Robinson

Na zijn eigen deelname in 2017 aan Expeditie Robinson, waarin hij in de finale stond, mag Kaj tegenwoordig voormalig presentator Dennis Weening gaan opvolgen in het aankomende seizoen van Expeditie Robinson in 2019. “Deelname aan het programma waar ik van jongs af aan al fan van ben was al onwerkelijk, maar ik had helemaal nooit durven dromen dat ik het programma ooit zou mogen presenteren! Echt een droom die uitkomt.”

Kaj is écht al zijn dromen aan het verwezenlijken want vanaf 2019 is Kaj Gorgels te zien in de theaters. Hier debuteert hij met zijn eigen one-man theatershow ‘Effe Relativeren’. Een theatershow waarbij hij op een cynische en sarcastische manier ingaat op het jong volwassen zijn.

Kaj Gorgels is te boeken als host, acteur, presentator en komt ook graag eens langs op jouw feest om de boel op te leuken!

Boeken of een optie plaatsen voor Kaj Gorgels?

Voor meer informatie over Kaj Gorgels kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kaj Gorgels

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22497 mensen

Specificaties van Kaj Gorgels

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Kaj Gorgels

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kaj Gorgels kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.