Dzifa Kusenuh

Dzifa Kusenuh boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dzifa Kusenuh.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Na jaren trouw lid te zijn van het testteam in het EO-programma “Checkpoint”, kreeg Dzifa de smaak van het presenteren te pakken. Ze maakt voor verschillende opdrachtgevers online video’s en in 2018 was Dzifa één van de gastpresentatoren van het populaire jeugdprogramma Zapplive.

Naast presenteren timmert Dzifa ook hard aan de weg als actrice

Zo was ze onder andere te zien in “Spangas op zomervakantie”, de telefilm “Gelukszoekers” en de korte film “Van Mars en Venus”. In het najaar van 2018 was Dzifa te zien in het tweede seizoen van “De Slet van 6VWO”, deze serie is een initiatief van de NPO.

Deze duizendpoot maakte ook grote stappen als presentatrice. 

Zo is ze een van de vaste presentatoren van het BNN-programma “Drugslab” en presenteerde ze voor het Youtube-platform “#FIRST”.

In 2019 was Dzifa te zien en te horen als zangeres in de videoclip van Gianski, genaamd “Spelletjes”.

Ook zag je haar in een serie van Redbull genaamd ‘Xtreme Friends’ waar ze de strijd aangaat met presentator Rijk Hofman.

In het najaar van 2019 voegt Dzifa zich toe aan het vaste presentatoren-team van Club Hub, gaat ze het actualiteitenprogramma Na Het Nieuws presenteren én staat ze in het theater met Checkpoint.

Bijzonderheden boeken of inhuren van presentatoren en personalities 

Gages van onze personalities zijn op aanvraag. Ieder project betreft maatwerk. Hierdoor is er geen standaard gage of richtprijs beschikbaar. Bij aanvraag ontvang je allereerst een informatieformulier die we volledig ingevuld retour ontvangen. Hierna zal je een persoonlijk voorstel ontvangen voor jouw aanvraag.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Dzifa Kusenuh?

Voor meer informatie over Dzifa Kusenuh kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dzifa Kusenuh

Deze act is bekeken door 10993 mensen

Specificaties van Dzifa Kusenuh

  • Tijdsduur:

Boeking of een optie plaatsen voor Dzifa Kusenuh

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dzifa Kusenuh kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.