Biografie van Crossroads

Crossroads: is een zeer succesvolle allround band. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, dinerdansant of een receptie, Crossroads zorgt altijd voor de juiste sfeer op elk feest. Meestal treed Crossroads op als trio, maar u kunt ons ook boeken als duo of kwartet.

Repertoire: Crossroads speelt alle soorten muziek. Het repertoire is omvangrijk en heel veelzijdig. Van dance-classics tot nederlandstalig en van country tot de hedendaagse popmuziek. Voor een compleet overzicht van de nummers die Crossroads speelt klikt u op repertoire. Verzoeknummers kunnen wij onder voorbehoud voor u uitvoeren. Informeer vroegtijdig naar de mogelijkheden.

Formatie: Crossroads treedt meestal op als trio, maar Crossroads is ook te boeken als duo of kwartet.
Duo: - Zangeres en zanger/gitarist/toetsenist
Trio: - Zangeres, zanger/gitarist en toetsenist/zanger
Kwartet: - Zangeres, zanger/gitarist, toetsenist/zanger en drummer

Omdat bovenstaande formaties niet alle instrumenten live bespelen, maken wij gebruik van midi-files. Deze files laten de instrumenten horen welke niet live gespeeld worden. Op deze manier heeft u toch het geluid van een voltallige band en kan het totale volume ook gemakkelijk worden aangepast aan uw wensen.

Licht & Geluid: Crossroads heeft een licht- en geluidsinstallatie welke geschikt is voor zalen tot circa 250 personen.

Door de muzikale kwaliteiten en het enthousiasme staat Crossroads garant voor een geslaagde avond.

Informeer bij ons voor een kijkdatum, dan kunt u zelf ervaren dat Crossroads de juiste keuze is voor u!

Bedrijfsfeest: Crossroads is niet alleen een van de meest gevraagde bruiloftbands, maar is tevens een perfecte band voor live muziek op uw bedrijfsfeest. Crossroads weet altijd de juiste sfeer te scheppen. Moet het zacht, dan spelen wij ook zacht. Moet het een feest worden, dan wordt het ook feest. Met een enorm breed en uitgebreid repertoire weten wij elk feest tot een succes te maken. Crossroads is te boeken als duo of trio, maar wilt u een iets grotere band dan is een 4-mans formatie (kwartet) een hele goede keuze. De prijs die Crossroads hanteert voor bedrijfsfeesten is op basis van een uitkoopgage. In deze gage zijn alle sociale lasten en premies inbegrepen (loonkosten). U ontvangt via ons verloningsburo een factuur.