Schapenkoppen - Steltloopact

Schapenkoppen - Steltloopact boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Schapenkoppen - Steltloopact.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

"Schapenkoppen" zijn net zoals jij en ik, maar dan net een tikje anders. Ze springen en spelen. Ze snuffelen en sabbelen. Ze kwebbelen en kwatsen. Wees voorzichtig wanneer je het geluk hebt, ze in het wild tegen het lijf te lopen.."

Steltloop- of Straattheater act van top klasse

Wees voorzichtig met deze Schapenkoppen wanneer je het geluk hebt ze in het wild tegen het lijf te lopen. Bekijk snel het filmpje onder het tabje Multimedia om een beter beeld te krijgen van deze leuke act.

Boeken of een optie plaatsen voor Schapenkoppen - Steltloopact?

Voor meer informatie over Schapenkoppen - Steltloopact kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Schapenkoppen - Steltloopact

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 31633 mensen

Specificaties van Schapenkoppen - Steltloopact

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Schapenkoppen - Steltloopact

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Schapenkoppen - Steltloopact kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.