Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jeangu Macrooy.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Jeangu's reis begint als hij op zijn dertiende een gitaar krijgt van zijn ouders. Met zijn tweelingbroer Xillan vormt hij een duo. Maar Suriname is klein, zijn ambities groot, dus stapt hij in 2014 op het vliegtuig naar Nederland. Daar ontmoet hij producer/componist Perquisite, die hem tekent op zijn label Unexpected Records en hem als muziek-producer bijstaat voor zijn debuut-EP Brave Enough, dat in april 2016 verschijnt.

Vanaf dat moment stapt Jeangu met zevenmijlslaarzen door de Nederlandse muziekwereld

  • 3FM Talent, Popronde
  • Voorprogramma’s voor o.a. Blaudzun en Selah Sue,
  • Terugkerende gast bij De Wereld Draait Door,
  • Noorderslag
  • Een nominatie voor een Edison als Beste Nieuwkomer.

En dan moet het debuutalbum High On You nog verschijnen. 

Jeangu komt steeds dichter bij zijn muzikale vorm, weet de ideeën in zijn hoofd beter concreet te maken en verkent samen met zijn producer Perquisite de mogelijkheden van zijn sound. Beter dan ooit weet hij wat hij wil: een zo eerlijk mogelijk verhaal vertellen.

Vol vertrouwen zet Jeangu de volgende stap op de weg die voor hem ligt. Nieuwe etappes liggen in Frankrijk, België en Duitsland, waar Horizon ook verschijnt. Die stip in de verte komt steeds dichterbij. 

Deelname Eurovisie Songfestival 2020

Maar eerst focussen op het Eurovisie Songfestival wat ook nog even op zijn pad is gekomen.
Jeangu zal Nederland vertegenwoordigen tijdens de 65e editite van het Eurovisie Songfestival dat ook nog eens in Nederland georganiseerd wordt. 

Boeken of een optie plaatsen voor Jeangu Macrooy?

Voor meer informatie over Jeangu Macrooy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jeangu Macrooy

Deze act is bekeken door 16423 mensen

Specificaties van Jeangu Macrooy

  • Tijdsduur: