Het Typische Huis

Het Typische Huis boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Typische Huis.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Altijd al willen weten wat er zich achter gesloten deuren afspeelt? Kom gezellig gluren bij de buren. Of beter, bel gelijk even bij ze aan!  Roddels, romances, geroezemoes en avances; doldwaze dilemma’s en curieuze cliffhangers: luister naar Villa Gefluister!

Een huis op wieltjes - geweldig leuk straattheater

Dit parmantige pand op wieltjes wiebelt en worstelt zich een weg langs nieuwsgierige aagjes, op zoek naar de juiste luistervinken die het mysterie kunnen oplossen. Want het nogal typische huis - aan een merkwaardige laan in een vrij vreemdsoortig stadje - rammelt van de praatjes tussen zijn kieren en gaatjes. Met intriges om van te smullen, kwebbelen de inwoners je een voor een de oren van het hoofd, maar jij bepaalt wie!

Neem een kijkje in dit Typische Huis en kom meer te weten over zijn bewoners

Help Hetty de huismeester en trek aan de bel bij Wollige Wilma, Diamant Donna, Lollige Lot, Gierige Gert of agent Aangeschoten Aard.
Dit typische theater vertelt je de ware geheimen achter Lot haar verdwenen konijn, Donna’s gestolen diamanten en ander duister gefluister. Of is het allemaal poppenkast?

Boeken of een optie plaatsen voor Het Typische Huis?

Voor meer informatie over Het Typische Huis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het Typische Huis

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24767 mensen

Specificaties van Het Typische Huis

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Het Typische Huis

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Typische Huis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.