Boogie Woogie Bus

Boogie Woogie Bus boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Boogie Woogie Bus.

2 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Sing it sisters, boogie-woogie brothers! Gooi alle noten op je zang er uit bij deze blinkende, swingende sing-a-long bus, jouw kant-en klaar klinkende karaoke op de weg!
 

Gezellig mobiel en muzikaal entertainment

Deze gezellige, rijdende rakker nodigt het publiek uit in hun plateauzolen te slippen en hun tenen in de disco te dippen. Maar ook met Elvis Presley en Nina Simone op de achterbank en een kofferbak vol andere muzikale helden uit de jaren 50, 60 en 70 is er keuze genoeg voor jouw Night-Fever – favoriet.

Sing a Long met onze Boogie Woogie Bus

Voert dit vintage Volkswagentje zich langs jouw voeten, zeg dan hé tegen Doris Day, geef je over en roll-a-long! Onze Swing-Sister of Boogie-Brother geeft je een microfoon en een publiek dat aan je lippen hangt.
 
Bovenop het busje dat - volledig uit zijn dak – een scherm laat verschijnen, schuiven de juiste songteksten voorbij; en dan, ben jij! Zing zonder schaamte, pak je moment, ga uit je plaat. We hebben het niet over smaak, maar er valt wel te twisten!
 

Boeken of een optie plaatsen voor Boogie Woogie Bus?

Voor meer informatie over Boogie Woogie Bus kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Boogie Woogie Bus

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25206 mensen

Specificaties van Boogie Woogie Bus

 • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
 • Geluid: Inclusief een mobiele set
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Boogie Woogie Bus

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8,5.

Michael Shalton Productions

 • Door: Michael Shalton
 • Locatie: Nijmegen
 • Datum:

volume was te laag, mocht gerust wat meer body hebben in deze ruimte.

Waardering:

8,0

De Zorggroep

 • Door: monique Hoezen
 • Locatie: Venlo
 • Datum:

De act was niet helemaal volgens plan. Het busje werkte niet zoals afgesproken. De artiest heeft er alles aangedaan om het busje aan de gang te krijgen dit is helaas niet gelukt. Ook was ik in de veronderstelling dat het karaoke was en dat onze bewoners mee konden zingen. Zij heeft wel onze bewoners leuk in het geheel betroken door samen te dansen

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Boogie Woogie Bus

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Boogie Woogie Bus kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.