Starstruck

Starstruck boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Starstruck.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Dus jij denkt dat je alles al eens gezien hebt, van de heetste party’s op Ibiza tot de dampende feesttent in Siddeburen? Jaja. Maar heb je de unieke show van de drie heren van STARSTRUCK al eens meegemaakt? 

Boek Starstruck voor jouw festival, feesttent of ander event

STARSTRUCK is de enige avondvullende live act van Nederland. Een live act met een missie: feest maken! Drie muzikanten die zich niet in een hokje laten plaatsen. STARSTRUCK is namelijk zowel een tape-act, als een band, als een DJ act. 

Starstruck dé avondvullende live act die je moet beleven!

En zo zorgt STARSTRUCK ervoor dat het publiek van begin tot ver na afloop feestend door het leven gaat. Een heuse never-ending party dus! Iedere seconde is herkenbaar in een waanzinnige show waarin meer dan 100 meezingers, grappen en grollen, interactie en special effects zijn verstopt.  
 
Uitverkochte zalen, bomvolle feesttenten, prachtige bar omzetten en bovendien een act waarmee het werken vooraf, tijdens en na afloop gewoon geweldig is. Goedgemutst en breed lachend doet STARSTRUCK én haar crew het werk waarvoor ze zijn gekomen: feest maken!

Boeken of een optie plaatsen voor Starstruck?

Voor meer informatie over Starstruck kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Starstruck

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 14117 mensen

Specificaties van Starstruck

  • Tijdsduur: 1 x 60 min. + 1 x 75 min.
  • Geluid: Inclusief tot 1000 personen
  • Licht: inclusief licht
  • Begeleiding: 3 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Starstruck

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Starstruck kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.