Broederliefde

Broederliefde boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Broederliefde.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
De hitfabriek uit Rotterdam die sinds hun opmars met EP “Gevoelig feestje” als eerste Nederlandse hiphop groep in 2016 alle streaming records verbraken en elke denkbare prijs (MTV award, Edisons, 3FM, etc.) binnen sleepte.

Van voetbalvrienden tot een ongekende succesformule

Broederliefde ontstond uit een stel voetbalvrienden uit Rotterdam die de scene bestormden met video’s, studiosessies en een mixtape. Het jaar 2016 was het echte startsein voor hen om heel Nederland te veroveren. Met records, prijzen en uitverkochte clubtours bewezen ze één van de beste live shows van het land te hebben.
Of het nu 40.000 man op Pinkpop was of 2 keer een uitverkochte Melkweg, overal zet Broederliefde een ijzersterke show neer die ze tegenwoordig doen m et hun vaste muzikanten Landy (gitaar) en Vikesh (percussie en drums).

Broederliefde staat voor feest, hits, gezelligheid en een enorme beleving die ze live extra aandikken met hun eigen special effects team

Of het nu de Vrienden van Amstel live is,
Concert At Sea mainstage, uitverkochte grote popzalen als de Oosterpoort, 013, Paradiso of exclusieve clubshows in zalen als Air Amsterdam of bedrijfsfeesten voor 500 man. Broederliefde heeft een extreem verschillende fanbase en een vrij unieke positie binnen de Nederlandse pop scene met fans en concertbezoekers varierend tussen de leeftijd van 4 jaar tot 40 jarige en zelfs daarboven. En ze blijven mensen voor zich winnen met hun aanstekelijke zomerse hits

Boeken of een optie plaatsen voor Broederliefde?

Voor meer informatie over Broederliefde kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Broederliefde

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Rappers & Urban Ariesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 30034 mensen

Specificaties van Broederliefde

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Broederliefde

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Broederliefde kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.