Straight on Stage

Straight on Stage boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Straight on Stage.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
WE'RE ON A MISSION, IN SUITS
 
The new era of energy and music is here!
 
Zij hebben een missie en jij een vette avond. Straight on Stage zorgt ervoor dat de gouden hits van vroeger weerklinken in jouw oorschelp door je terug te nemen naar ‘the good old days’. Een show vol energie en passie brengt jou een explosieve avond. Hierbij worden de grootste klassiekers teruggebracht met schreeuwende gitaarsolo’s, jankende orgelpartijen en onverstaanbare zangteksten.

Straight on Stage boeken voor jouw evenement?

Kan het nog gekker? Jazeker! Gewapend met de ervaring van meer dan honderd shows heeft ‘S.o.S.’ de kracht om zijn shows keer op keer uniek en memorabel te maken. Het publiek mee laten zingen, dansen, playbacken en (natuurlijk) drinken zijn wetten die vaststaan in de reglementen van Straight on Stage.

“We are Straight on Stage, your rock-sensation in suits” 

Iedere menigte, van kleine zaal tot groots festival, nemen ze mee terug naar de jaren vijftig tot en met negentig. In een driedelig pak (zonnebril meegerekend) zullen de mannen elke show streven naar het volbrengen van hun missie:
 
Bringing back the music from yonder years.
Because memories are the fuel for happiness and joyfulness. Join our cause!
 

Boeken of een optie plaatsen voor Straight on Stage?

Voor meer informatie over Straight on Stage kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Straight on Stage

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18052 mensen

Specificaties van Straight on Stage

  • Tijdsduur: diverse sets binnen 4 uur
  • Begeleiding: 6 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Straight on Stage

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Straight on Stage kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.