Dario & Imca Marina nemen samen single op.

17/06/2011

Toen de succesvolle zanger Dario in mei in een televisieprogramma opperde dat hij op zoek was naar een nieuwe hit, gingen bij Marlstone meteen diverse bellen rinkelen en werd meteen contact opgenomen. Marlstone kende Dario van zijn optredens in Limburg en het was ook tijdens deze bezoeken dat Dario Marlstone heeft leren kennen.

Bij het eerste gesprek klikte het meteen, er werden ideeën geopperd en in no time lagen er concrete voorstellen en had Dario zijn keuze bepaald voor een nieuwe single. De basis voor een nieuwe en hopelijk lange samenwerking was er en niet veel later ook een contract. Als resultaat van deze nieuwe samenwerking is er nu de méér dan zomerse single ‘n Heerlijke dag, een duet van Dario met niemand minder dan Dario’s muzikale ‘moeder’ Imca Marina.

De reacties op de single zijn goed en mede dankzij de medewerking van Imca Marina zijn de verwachtingen dan ook hoog.

Het is nu al méér dan ‘n heerlijke dag en met een beetje geluk gaan alle partijen heel wat heerlijke dagen in de toekomst tegemoet.

Boeking of een optie plaatsen voor Dario

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dario kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.