Dario lanceert nieuwe single

11/07/2023

Dario Kreuger, bekend van zijn successen in de Après Ski-wereld, brengt zijn nieuwste single uit: "Op z'n Grieks". Het nummer belooft een aanstekelijke meezinger te worden en heeft het publiek tijdens zijn optredens al uit hun dak laten gaan.

"Op z'n Grieks": Dario's nieuwste aanstekelijke meezinger

Op zijn 21e begon Dario Kreuger zijn zangcarrière, maar het grote succes kwam pas echt in 1995 met de hit "Zij gelooft in mij". Hiermee brak hij door in Nederland en werd hij een van de bekende namen in de Après Ski-scene. Na zijn succesvolle versie van "De Clown" in 1996 volgden er nog vele hits en albums. In 2005 maakte Dario samen met zijn gezin zijn opwachting in een reallifesoap op SBS 6, waardoor hij bij het grote publiek bekend werd.

Van "Zij gelooft in mij" tot Après Ski-koning: Dario's muzikale reis

Dario vervolgde zijn carrière met verschillende duetten, waaronder samenwerkingen met George Baker en Jan Vayne. In 2007 gaf hij een groots concert, dat een hoogtepunt vormde in zijn zangcarrière. In 2008 besloot hij een nieuwe weg in te slaan en zich te richten op eigen repertoire met een hoog meezinggehalte. Dit resulteerde in hits als "Vandaag is zo'n dag" en "Laat me leven zoals ik ben". Nederland omarmde hem met open armen in zijn vernieuwde stijl. Na het uitbrengen van het klassieke après ski-nummer "Zimmer Frei" in 2018, bracht Dario weer een prachtig gezongen nummer uit in de Amsterdamse stijl: "Wat een ander ook zegt"!

Nog meer zangers nodig? Bekijk snel verder op onze pagina Zangers

Dario's nieuwe muzikale richting: Van duetten naar eigen meezingrepertoire

Tijdens zijn verblijf in Dubai eerder dit jaar, kreeg Dario de beschikking over zijn nieuwe single. Tekstschrijver Bram Koning nam de tekst onder handen en de Nederlandse versie "Op z'n Grieks" werd geboren! Het nummer heeft een onweerstaanbaar meezinggehalte en heeft tijdens zijn optredens het publiek al helemaal los laten gaan.

Boek Dario voor een onvergetelijk optreden

Ben je op zoek naar een artiest die garant staat voor feest en meezingers? Boek Dario nu voor een onvergetelijk optreden en laat je publiek uit hun dak gaan op "Op z'n Grieks" en vele andere hits! Neem contact op met ons artiestenbureau en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Boeking of een optie plaatsen voor Dario

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dario kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.