Dario

Dario boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dario.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zijn vocale kwaliteiten hebben er inmiddels toe geleid dat hij met diverse bekende artiesten heeft samengewerkt zoals Frans Bauer, René Froger, Gerard Joling, Imca Marina en vele anderen.

Waar hij ook komt, de mensen beginnen wild mee te springen en te zingen op de aanstekelijke Nederlandstalige liedjes.

Een aantal van zijn hits zijn o.a.:

  • De clown
  • Dit is zo’n dag
  • Jij Bent Mijn Leven

Boeken of een optie plaatsen voor Dario?

Voor meer informatie over Dario kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dario

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 59350 mensen

Specificaties van Dario

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Dario

Dario Kreuger werd geboren op 30 december 1963 te Amsterdam en startte zijn zangcarrière reeds op 21 jarige leeftijd. Het grote succes kwam in 1995 toen hij met het liedje "Zij gelooft in mij " een dikke hit scoorde. Dit was voor de Nederlandse muziekindustrie een nieuw tijdperk (de après-ski).

In 1996 kwam hij met het succesvolle liedje "De Clown". Hierna volgende een reeks van leuke hits, albums en uiteraard mocht ook de dvd niet ontbreken.
In 2005 kwam Dario met zijn gehele gezin in beeld door de real life soap op SBS 6, vanaf dat moment wist iedereen wie hij was. Hij vervolgde zijn carrière met een paar duetten, met o.a. George Baker, Jan Vayne, en natuurlijk tijdens zijn concert in 2007 met Sugar Lee Hooper en Benny Nijman.
Dit concert was voor hem een top moment in zijn bescheiden loopbaan als zanger. In het jaar 2008 besloot hij, van bekende liedjes om te toveren in après-ski liedjes, over te stappen naar eigen repertoire met een hoog meezinggehalte.
Dat resulteerde in 2009 in twee hits, "Vandaag is zo'n dag" en "Laat me leven zoals ik ben". De nieuwe weg bleek een succesvolle beslissing, heel Nederland sloot Dario in zijn armen met deze nieuwe stijl. Met zijn nieuwe single "Zimmer Frei"  ouwderwets apréski gaat hij wederom hoge ogen proberen te gooien en zal de komende periode in het teken staan van veel promotie en optredens. Dario's motto is; Een dag niet gelachen is een dag niet geleeft.

Het is nooit een feest als Dario niet is geweest !!!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Dario

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dario kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.