The CoffeeCats

The CoffeeCats boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The CoffeeCats.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
In 2015 winnen zij de bandcontest van de Oostelijke Dancing Bruins in Saasveld. Van de 15 deelnemende bands zijn zij veruit de beste. Opvallend is, volgens de jury, het unieke stemgeluid van leadzanger Ian. “Er is een geweldig nieuw talent opgestaan in Enschede” schrijft één van de juryleden.
Na het winnen van de contest gaat het geweldig met de band, de optredens stromen binnen. “Een prachtige leuke frisse band die er écht een feestje van weet te maken”, is de meest gehoorde  reactie van alle organisaties.

De CoffeeCats boeken of inhuren voor jouw evenement?

Maar dan krijgt zanger Ian problemen met zijn stem en moet hij noodgedwongen rust nemen. De overige 5 leden nemen dan ieder voor zich een deel van de leadzang voor hun rekening. De zogenaamde “nood” wordt dan een “deugd”.  De optredens gaan nog steeds prima maar drukke werkzaamheden nopen de bandleden er toe om beperkt beschikbaar te zijn.
 
En dan komt de zomer van 2019! Ian krijgt groen licht om weer te mogen gaan zingen. De problemen met zijn stem zijn helemaal overwonnen en band kan een nieuwe start maken. Samen met zangeres Larissa vormt hij vanaf augustus 2019 weer hét front van de band.
 
The man is back!; dat is de beste omschrijving. Daar waar vriend en vijand het over eens waren; Ian is hét opvallende nieuwe geluid vanuit het Oosten van het land. 
“Super!”, zo reageerde een van de grotere tentfeest organisatoren toen hij hoorde dat Ian weer terug is met de band. “Eindelijk komt er weer een mooie nieuwe allround band van hier weg”.  Zulke uitspraken zijn natuurlijk fijn om te horen.

The CoffeeCats - Jonge Coverband uit het Oosten des Lands

Doordat de andere leden van The Coffeecats steeds ook leadzang hebben gedaan de afgelopen 2 jaar is er nu een unieke band waar alle leden de zangpartijen voor hun rekening kunnen nemen. Dat zorgt voor een afwisselend en uniek effect.
 
The Coffeecats staan garant voor een avond geweldige muziek waarmee jong en oud zich kunnen vermaken!
 

Boeken of een optie plaatsen voor The CoffeeCats?

Voor meer informatie over The CoffeeCats kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The CoffeeCats

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 11752 mensen

Specificaties van The CoffeeCats

  • Tijdsduur: diverse sets binnen 4 uur
  • Begeleiding: 6 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor The CoffeeCats

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The CoffeeCats kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.