Fantix

Fantix boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Fantix.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
In het oog springt het dynamische front van FANTIX. Een zanger én zangeres die niet enkel iedere noot met power weten te raken, maar die ook geboren entertainers blijken te zijn. Ondersteund door de groovende drummer, gitarist en toetsenist ontstaat er een muur van geluid waar je niet omheen kunt. De nodige repetities en de jarenlange ervaring in het entertainment circuit zorgt voor een strakke band met muzikanten die optimaal op elkaar ingespeeld zijn.

Fantix is inzetbaar voor allerlei soorten feesten en evenementen

Of het nu een kermis, dorpsfeest of verjaardag is, gezelligheid staat voorop! Jouw gasten zingen en dansen samen op de aanstekelijke muziek van FANTIX. Het zingende front van de band is niet schuw van een praatje met het publiek, waardoor iedere show een persoonlijke touch krijgt en perfect bij jouw evenement past.

Fantix is een Allround band

De gloednieuwe show is met plezier en heel veel passie in elkaar gezet door ex-leden van SPOT! met maar één ding in gedachten: het publiek. De diversiteit aan nummers is dan ook noemenswaardig, evenals de interactie die de band iedere keer weer heeft met de feestgangers in de zaal. Of je nu van Nederlandstalig, dance, rock, disco of soul houdt, FANTIX heeft het allemaal in huis.

Fantix op jouw Bruiloft?

Op je bruiloft wil je een band die de show niet steelt, maar maakt. Het bruidspaar staat in de
spotlight en samen met FANTIX bezorg je jouw gasten een topavond. Van gevoelige meezingers tot swingende dansmuziek, het repertoire van de band verkent alle hoeken van de popmuziek. Het is moeilijk om niet mee te dansen op hun zelfgemaakte medleys!
 
De naam is misschien nieuw, maar FANTIX wordt gedreven door ervaren ex-leden van SPOT!, aangevuld door een frisse wind van nieuwe muzikanten die zelf ook al de nodige meters hebben gemaakt.
 
In topvorm en vol enthousiasme zorgt de band voor een fantastische (FANTIX) avond.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Fantix?

Voor meer informatie over Fantix kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Fantix

Deze act is bekeken door 13022 mensen

Specificaties van Fantix

  • Tijdsduur: diverse sets binnen 4 uur
  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)
  • Begeleiding: 5 personen

Boeking of een optie plaatsen voor Fantix

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Fantix kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.