Fantix Coverband

Fantix Coverband boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Fantix Coverband.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Datum gepland, reclame gemaakt, bier koud gezet… Maar welke coverband maakt het feest compleet? Een band die de tent niet één, niet twee, maar drie keer volledig op zijn kop zet? De band die net zo goed de hele zaal stil weet te krijgen en het publiek bij het volgende nummer luidkeels laat meebrullen? Een band die na ieder optreden honderden nieuwe fans mag verwelkomen? JUIST! Je hebt ‘m gevonden: FANTIX! Niet voor niets wordt FANTIX ook de gezelligste coverband van Nederland genoemd!

Van gevoelige meezingers tot swingende dansmuziek

Met een dosis energie waar zelfs Jochem Meyer stil van wordt, brengt de band een repertoire aan zelfgemaakte medleys waar Snollebollekes NONDEJU tegen zegt en is het onmogelijk stil te staan. Van gevoelige meezingers tot swingende dansmuziek; coverband FANTIX heeft het allemaal in huis. In topvorm en vol enthousiasme zorgen de bandleden voor een fantastische (FANTIX) avond!

Zanger én zangeres

In het oog springt het dynamische front van FANTIX. Een zanger én zangeres die niet alleen de mooiste nummers weten te zingen, maar die ook geboren entertainers blijken te zijn. Gaan we weer: Alle mannen spontaan verliefd en de dames zwijmelend vooraan het podium. Ondersteund door de knapste muzikanten uit het hele land onstaat er een band waar je niet omheen kunt.

Van Kermis tot Dorpsfeest

Of het nu een kermis, dorpsfeest of verjaardag is, gezelligheid staat voorop! Jouw gasten zingen en dansen samen op de aanstekelijke muziek van FANTIX. Sociale dieren als de bandleden van FANTIX zijn, keren ze niet eerder huiswaarts voordat er foto’s zijn gemaakt voor Instagram, nummers zijn uitgewisseld op Whatsapp en de nodige streaks op Snapchat tenminste tien foto’s van FANTIX bevatten. We zeiden het al: de gezelligste coverband van Nederland en omstreken!

Bruiloft

Op je bruiloft wil je een band die de show niet steelt, maar maakt. Het bruidspaar staat in de spotlight en samen met FANTIX bezorg je jouw gasten een topavond. Van gevoelige meezingers tot swingende dansmuziek, het repertoire van de band verkent alle hoeken van de popmuziek. Het is moeilijk om niet mee te dansen op hun zelfgemaakte medleys. Extra leuk: bepaal zelf de setlist! De bandleider voorziet jullie van hun uitgebreide repertoirelijst en jullie kiezen zelf de nummers uit die je op jullie bruiloft willen horen. Verder geldt voor bruiloften dat de band altijd contact opneemt met het bruidspaar om de avond door te spreken. Daarmee maakt FANTIX jullie dag extra onvergetelijk!

Wil je een andere band boeken? Wij denken graag met je mee welke coverband past bij jouw feest.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Fantix Coverband?

Voor meer informatie over Fantix Coverband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Fantix Coverband

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20136 mensen

Specificaties van Fantix Coverband

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 5 uur, 3 x 45 min. binnen 5 uur
  • Geluid: Inclusief tot 1000 personen
  • Licht: inclusief licht
  • Begeleiding: 5 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Fantix Coverband

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Fantix Coverband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.