Pieten Diva's

Pieten Diva's boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pieten Diva's.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bij JB Productions hebben we de perfecte act om jouw evenement te laten sprankelen: de Pieten Diva's! Deze getalenteerde dames zijn niet alleen een lust voor het oog met hun prachtige kostuums, maar wachten maar tot ze beginnen te zingen...

De betoverende Pieten Diva's

De Pieten Diva's staan garant voor een muzikale en energieke act die het publiek in vervoering brengt. Met hun open en frisse uitstraling, charme en enthousiasme weten ze jong en oud te betoveren. Ze zorgen voor een ongedwongen en gezellige sfeer, waarbij stijl en klasse centraal staan.

De interactie met het publiek is een essentieel onderdeel van de optredens van de Pieten Diva's. Ze nodigen je uit om mee te zingen, te dansen en te genieten van hun prachtige stemmen. Het repertoire van de Pieten Diva's is zeer divers en traditioneel, met een uniek Diva-tintje. Of het nu gaat om bekende klassiekers of speciaal repertoire voor speciale gelegenheden, ze weten altijd de juiste snaar te raken.

Een muzikale sensatie met betoverende kostuums!

De Pieten Diva's bieden mobiel interactief entertainment, wat betekent dat ze zich vrij bewegen tussen het publiek en voor een onvergetelijke ervaring zorgen. Ze zullen je betoveren met hun zangtalent, energieke optredens en charisma. Bereid je voor op een adembenemende show vol muzikale hoogtepunten en ontdek waarom de Pieten Diva's een absolute must-have zijn voor elk evenement.

Een gezellige Pietenbende!

Of je nu een bedrijfsfeest, een familie-evenement of een ander speciaal evenement organiseert, de Pieten Diva's zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Laat je betoveren door hun vocale kunsten en geniet van een feestelijke en stijlvolle sfeer. Neem vandaag nog contact op met JB Productions en ontdek hoe de Pieten Diva's jouw evenement naar een hoger niveau kunnen tillen. Laat je meevoeren door hun charme, enthousiasme en ongeëvenaarde talent.

Boeken of een optie plaatsen voor Pieten Diva's?

Voor meer informatie over Pieten Diva's kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Pieten Diva's

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24468 mensen

Specificaties van Pieten Diva's

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Pieten Diva's

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pieten Diva's kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.