Kenny B

Kenny B boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kenny B.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met ruim tien nummer 1-hits was Kenny B al jaren een begrip in Suriname, maar in Nederland maakten we in 2015 kennis met hem door zijn megahit ‘Parijs’. Deze single is inmiddels al meer dan 34 miljoen keer gestreamd en ruim 36 miljoen keer bekeken op YouTube. Het nummer stond maar liefst 7 weken lang op nummer 1 in de Single Top 100, was de Alarmschijf en ontving 7 keer platina!  Met ‘Parijs’ wist Kenny B als eerste Nederlandse artiest een miljoen Spotify-streams in een week te scoren.

Kenny B bereikt de gouden status

Maar hierbij blijft het niet. Ook het album ‘Kenny B’, met daarop o.a. de singles ‘Parijs’ en ‘Als Je Gaat’ is een succes en bereikt de gouden status. Een jaar later brengt Kenny B het nummer ‘Let’s Go’ uit samen met Ali B en Brace waarvoor hij een dubbel platina award in ontvangst mocht nemen. Een succesvolle tour kon natuurlijk niet uitblijven, van clubs tot televisieprogramma’s tot verschillende festivals als Zwarte Cross, Lowlands, Noorderslag, Dutch Valley en het jaarlijkse Bevrijdingsfestival.

Een optreden van Kenny B staat garant voor een zomers gevoel dankzij zijn eigen repertoire en covers van o.a. zijn grote held Bob Marley.

Boeken of een optie plaatsen voor Kenny B?

Voor meer informatie over Kenny B kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kenny B

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Rappers & Urban Ariesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18621 mensen

Specificaties van Kenny B

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Kenny B

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kenny B kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.