Duo The Moments

Duo The Moments boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Duo The Moments.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

The Moments is een professionele allround formatie en geschikt voor iedere gelegenheid! Of het nu een stijlvol diner-dansant betreft, een swingende bruiloft, een sfeervolle receptie of een stampende feestavond. Met the Moments haalt u dé perfecte allround muziek in huis.

Het repertoire van the moments is ruim 600 songs groot en loopt uiteen van: easylistening background music, salsa, merenque, foxtrot, disco, rock & roll, tot en met swingende dansnummers. Het repertoire wordt regelmatig aangevuld met de laatste top hits!

Bezetting:

[2p] Zang/toetsen/saxofoon en zang/basgitaar/percussie
[3p] Zang/toetsen/saxofoon, zang/basgitaar/percussie en zangeres

Boeken of een optie plaatsen voor Duo The Moments?

Voor meer informatie over Duo The Moments kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Duo The Moments

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Duo's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17489 mensen

Specificaties van Duo The Moments

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Duo The Moments

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Duo The Moments kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.