Oktoberfest Hitbingo

Oktoberfest Hitbingo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Oktoberfest Hitbingo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Jawohl! Oktoberfest in Holland ist supergeil! De oergezellige sfeer van het spel dat iedereen kan spelen in combinatie met liedjes die iedereen kan meezingen is een gegarandeerd succes voor elk feest.

Geef jouw event een enorme sfeerinjectie met de Oktoberfest Hitbingo!

Jouw gasten krijgen een bingokaart met daarop geen cijfers, maar titels van de grootste meezingers. Als de titel van het live gezongen lied op de bingokaart staat, mag deze worden weggekrast. Bij een volle kaart is het BINGO! Allround zanger/entertainer Jordy Kuys (bekend van Hollands's Got Talent) loopt rond met zijn microfoon en zorgt door zijn interactie met uw gasten voor komische momenten.

In twee korte spelopdrachten (waaronder het beroemde doch beruchte ‘pudding slurpen’) wordt met de overgebleven kandidaten bepaald wie de winnaar is van bijvoorbeeld een weekend Wenen (een zak uien) of een leven lang gratis bellen (een fietsbel). Ludiek en uniek, hilarisch en dynamisch.

N.B. In plaats van de spelopdrachten kan een ronde Hitbingo ook worden afgesloten met een quiz over bijvoorbeeld uw bedrijf/vereniging, het bruidspaar of het feestvarken. Een spelronde duurt 30-45 minuten.

Oktoberfest Hitbingo: oergezellig topentertainment!

Ook beschikbaar:

TIP: perfect tijdens een diner tussen de verschillende gerechten, als energizer op een bedrijfsfeest of verrassende tussenronde bij een ‘gewone’ bingo!

De volgende opdrachtgevers gingen jou voor: Center Parcs, Walibi World, Cran Casino, AMC, Stad Alkmaar, Carnavalsvereniging de Kluivers, Dorpsfeest Ruinerworld, Feestweek Spaarndam, Museum Het Dolhuys, Verzorgingstehuis Sabinahof, Camping De Vossenburcht, e.v.a.

Boeken of een optie plaatsen voor Oktoberfest Hitbingo?

Voor meer informatie over Oktoberfest Hitbingo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Oktoberfest Hitbingo

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oktoberfeest Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24922 mensen

Specificaties van Oktoberfest Hitbingo

  • Tijdsduur: 1 x 30 tot 45 minuten, 2 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Haarlem, daarna € 0,21 per km. (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Oktoberfest Hitbingo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Oktoberfest Hitbingo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.