Gouwe Ouwe Hitbingo

Gouwe Ouwe Hitbingo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Gouwe Ouwe Hitbingo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De oergezellige sfeer van het spel dat iedereen kan spelen in combinatie met liedjes die iedereen kan meezingen is een gegarandeerd succes voor elke gelegenheid.

Geef jouw event een enorme sfeerinjectie met de Gouwe Ouwe Hitbingo!

Jouw gasten krijgen een bingokaart met daarop geen cijfers, maar titels van de mooiste klassiekers zoals ‘Het dorp’ of ‘My way’. Als de titel van het live gezongen lied op de bingokaart staat, mag deze worden weggekrast. Bij een volle kaart is het BINGO!

Allround zanger/entertainer Jordy Kuys (bekend van Hollands's Got Talent) loopt rond met zijn microfoon en zorgt door zijn interactie met uw gasten voor bijzondere momenten.

Deze bijzondere variant van de Hitbingo is uitstekend geschikt voor verzorgingstehuizen of gelegenheden waar de gemiddelde leeftijd hoger dan zestig ligt.

Een spelronde duurt 30-45 minuten.

Gouwe Ouwe Hitbingo: oergezellig topentertainment!

Ook beschikbaar zijn de volgende varianten

De volgende opdrachtgevers gingen jou voor: Center Parcs, Walibi World, AMC, Stad Alkmaar, Carnavalsvereniging de Kluivers, Dorpsfeest Ruinerworld, Cran Casino, Feestweek Spaarndam, Museum Het Dolhuys, Verzorgingstehuis Sabinahof, Camping De Vossenburcht, e.v.a.

Boeken of een optie plaatsen voor Gouwe Ouwe Hitbingo?

Voor meer informatie over Gouwe Ouwe Hitbingo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Gouwe Ouwe Hitbingo

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Senioren Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 27265 mensen

Specificaties van Gouwe Ouwe Hitbingo

  • Tijdsduur: 1 x 30 tot 45 minuten, 2 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Leeftijd: Senioren 60+
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Haarlem, daarna € 0,21 per km. (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Gouwe Ouwe Hitbingo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gouwe Ouwe Hitbingo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.