Karikaturist John

Karikaturist John boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Karikaturist John.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bent u opzoek naar een leuke karikatuurtekenaar? Karikaturist John heeft zeker zijn sporen in de tekeningwereld al verdient. Zo heeft hij meegewerkt aan diverse strip

Optreden als sneltekenaar op uw feest.

Als karikaturist treedt John regelmatig op bij allerlei feestelijke gelegenheden en recepties om uw gasten live op papier vast te leggen. De spotprenten zijn altijd goed gelijkend en nooit te gek.

De portretten kunnen uw gasten als leuke herinnering mee naar huis nemen.

KarikJohn tekent al meer dan 20 jaar karikaturen en is te boeken voor een optreden als sneltekenaar op uw feest. De portretten kunnen uw gasten als leuke herinnering mee naar huis nemen.aturist John is ook in te huren voor 1 x 60 minuten of 2 uur als intermezzo bij bijvoorbeeld een vergadering.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Karikaturist John?

Voor meer informatie over Karikaturist John kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Karikaturist John

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Karikaturisten - Sneltekenaars om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23500 mensen

Specificaties van Karikaturist John

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten, 3 uur aaneengesloten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Karikaturist John

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Karikaturist John kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.